Dolar 32,5326
Euro 34,8924
Altın 2.442,82
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 20°C

Başkent Aksaraylılar Platformu iftar yemeğinde buluştu

Başkent Aksaraylılar Platformu iftar yemeğinde buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
8 Nisan 2022 11:21

Başkent Aksaraylılar Platformu’nun düzenlediği iftar yemeği Ankara’da yaşayan Aksaraylı akademisyen, adli ve askeri erkan, bürokrat, iş insanları ve milletvekillerini bir araya getirdi.

Başkent Aksaraylılar Platformu’nun düzenlediği iftar yemeği Ankara’da yaşayan Aksaraylı akademisyen, adli ve askeri erkan, bürokrat, iş insanları ve milletvekillerini bir araya getirdi.

Hemşehrimiz Çapan Demirci’nin Ankara’da açtığı Aksaray Has Döner şubesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine yoğun katılım oldu.

İftar yemeğine, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Vali Erkaya Yırık, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Ramazan Kaşlı, Ayhan Erel, Eski Milletvekilleri Mahmut Öztürk, Nevzat Palta, Osman Ertuğrul, Siyasi parti il ve ilçe başkanları, Belediye Başkanları, STK, Oda, Birlik ve Borsa Başkanları, Bürokrat, Teknokrat, İş İnsanları katılım ve destek sağladılar.

İftarda konuşan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, “Kalbine bu şehri oturtmuş Aksaraylı hemşehrimizle iftar açmanın mutluluğunu yaşadık. Platform Başkanı Ahmet Dabanlı ve ekibine teşekkür ediyoruz. Aidiyet ve vefanın çok güzel bir örneğine şahit olduk. Biz, büyük çok büyük bir aileyiz” dedi.

Platform Başkanı Ahmet Dabanlı ise konuşmasında, “Tüm emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkürler. Uzun bir aradan sonra bir araya geldik. Biraz acemilikler oldu. Ankara’da yaşayan 55 bin kişiden 250 kişiydik. Daha ulaşmamız gereken çok hemşehrimiz var. Birlik ve beraberliğin yaşandığı böylesine anlamlı bir günde kıymetli vakitlerini ayırıp iftar programımıza katılım sağlayarak bizlere onur veren;

Başta sayın Valilerimiz, sayın Bakanımız, sayın Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, İl ve İlçe Başkanlarımız ve değerli Bürokratlarımız olmak üzere tüm Aksaraylı hemşehrilerimize canı gönülden platformumuz adına çok teşekkür ederiz.” dedi.

blank blank blank blank blank blank blank blank blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.