Dolar 32,5696
Euro 34,9457
Altın 2.426,61
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 30°C
Cum 27°C
Cts 24°C
Paz 24°C

‘Bavul’ isimli tiyatro oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu

‘Bavul’ isimli tiyatro oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu
Aksaray Anadolu AŞ
28 Aralık 2018 22:04

Aksaray Belediyesinin Aralık Ayı kültür sanat etkinliği çerçevesinde sahnelenen ‘Bavul’ isimli tiyatro oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu.

Aksaray Kültür Merkezinde yapımcılığını Osman Genç’in üstlendiği ‘Bavul’ isimli tiyatro oyunu sanatseverlerden tam not aldı. Oyuncu kadrosunda sahnelerin usta isimlerinden Bekir Aksoy, Çiçek Dilligil, Mert Asutay ve Yasemin Hadivent yer aldığı tiyatro oyunu, son derece zıt iki insanın çılgın, delice ve kahkaha dolu karşılaşmalarını konu alıyor.

Çaresiz ve huysuz bir adamın bavulunun havaalanında yalnız ve meraklı bir kadının bavulu ile karışması ile başlayan hikaye, tuhaf ve komik olayların birbirini kovalamaya başlamasıyla devam ediyor.

Oyunu izleyenler arasında bulunan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, gecenin sonunda oyuncuları tebrik etti. Tiyatronun oyuncu kadrosunda yer alan isimler, izleyicileri ile birlikte özçekim yaparak oyunu noktaladılar..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.