Dolar 32,4735
Euro 34,7485
Altın 2.439,71
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 21°C

Bebek Taksi uygulaması Aksaray’da hayata geçti

Aksaray Belediyesi geçtiğimiz günlerde sosyal mağaza otobüsü, giysi kumbarası, çorba evleri projesi, evde bakım hizmetleri, hoş geldin bebek projesi gibi sosyal çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Bebek Taksi uygulaması Aksaray’da hayata geçti
Aksaray Anadolu AŞ
20 Ekim 2021 13:10

Aksaray Belediyesi tarafından uygulamaya konulan bebek taksi uygulamasıyla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde doğum yapan anneler ve bebekleri hastaneden evlerine ücretsiz olarak rahatça ve güvenle ulaştırılacak.

Yeni doğum yapan annelerin rahatını ve güvenliğini amaçlayarak hayata geçirilen proje kapsamında doğum yapan her anne Aksaray Belediyesine ait bebek taksi aracıyla hastaneden evine rahatça ulaştırılmış olacak.

7/24 çalışma esasına göre hizmet verecek ve içerisinde yeni doğan bebekler için ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı “Hoş Geldin Bebek” paketinin de ücretsiz verileceği Bebek Taksi’ye vatandaşlar 444 5568 numaralı telefondan ulaşabilecekler.

Bebek Taksi projesiyle bir yeni projeye daha imza attıklarını söyleyen Başkan Dr. Evren Dinçer “İnsan odaklı yönetim anlayışımızla çıktığımız hizmet yolculuğunda, vatandaşlardan da gelen talepler doğrultusunda, doğum yapan annelerimize destek olmak istedik. Aksaray Belediyesi bünyesinde ilk kez hayata geçirdiğimiz Bebek Taksi uygulamasıyla, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doğum yapan tüm anneler belediyemize başvurduğu takdirde, doğum sonrası hastaneden evine güvenli, rahat ve ücretsiz bir şekilde ulaştırılacak. Bebek Taksi’yi kullanan annelerimize yeni doğan bebeğin ihtiyaçlarını giderecek bir “Hoş Geldin Bebek Paketi” de hediye edilecek. Annelerimizin her zaman yanlarında olacağız” ifadelerini kullandı..

blank blank

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.