Dolar 32,5680
Euro 34,7221
Altın 2.492,34
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

Belediye Başkan adayı Evren Dinçer muhtarlarla buluştu

Belediye Başkan adayı Evren Dinçer muhtarlarla buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
22 Aralık 2018 19:04

AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer beraberinde AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ile yönetim kurulu üyeleri ile Muhtarlar Derneği’nde mahalle muhatlarıyla bir araya geldi.

Burada Dernek Başkanı Mehmet Emin Tetik, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle muhtarları tarafından karşılanan AK heyet, gösterilen ilgi ve destek için teşekkür etti.

Doğup büyüdüğü Aksaray’a hizmet etmek istediğini vurgulayan Dinçer, “Halkımız haklı olarak projelerimizi merak ediyor o iş kolay. Zaten bizim işimiz gücümüz proje. Önemli olan Aksaray’ı kalkındırmak. Hangi görüşten olursanız olun, önemli olan Aksaray’ı kalkındırmak ama burada en önemli unsur sevgidir. Biz sevgiyi büyütmeye geldik. Siz Aksaray’ın kılcal damarlarısınız. Bizim görevimiz de sizinle aynı. Aynı amaç için buradayız. İşte bu düşünceyle aynı iğne oyası gibi Aksaray’ın tüm mahallelerini karış karış, nakış nakış değerlendirelim istiyoruz. Allah’ın izni halkımızın teveccühüyle göreve gelirsek siz de bizi rahat bırakmayın ama projelerinizle gelin.” diye konuştu.

“Belediyecilik bizim işimiz” diyen Dinçer, “Bu dönemi çok iyi değerlendirmeliyiz. Allah nasip eder o makam emanet edilirse sizinle her an görüşebileceğimiz bir bağ kurmayı düşünüyorum. Bu ağ, sistem sayesinde sizinle her an görüşebilecek ve sorunları daha kısa sürede çözümleyebileceğiz.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy da tüm Aksaray’ın “Evren Dinçer” isminde birleştiğini belirterek, “Bu ülke için gecesini gündüzüne katarak çalışan, ömrünü ülkesine hizmet için adayan Cumhurbaşkanımızın emanetine en iyi şekilde sahip çıkmalıyız. Genç, dinamik olmasının yanında bilgi ve birikime sahip olan dava kardeşimiz Evren Dinçer, partimize enerji ve motivasyon veriyor. Aksaray olarak onun engin bilgi ve tecrübelerinden yararlanmalıyız.” dedi.

Paşacık Mahallesi Muhtarı ve Dernek Başkanı Mehmet Emin Tetik de muhtarlar adına Evren Dinçer’e teşekkür edip çıktığı yolda başarılar diledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.