Dolar 32,4980
Euro 34,9033
Altın 2.440,43
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 20°C

Berat Kandili’nde 7 bin kandil simidi dağıtıldı

Berat Kandili’nde 7 bin kandil simidi dağıtıldı
Aksaray Anadolu AŞ
18 Mart 2022 15:18

Aksaray Belediyesi, her kandilde olduğu gibi Berat Kandilinde de cami cemaatine kandil simidi ikramında bulundu.

Aksaray Belediyesi, her kandilde olduğu gibi Berat Kandilinde de cami cemaatine kandil simidi ikramında bulundu. Belirli gün ve gecelerde vatandaşların yanında olmak için çeşitli etkinlikler düzenleyen Aksaray Belediyesi, Fatih Cami, Somuncu Baba Külliyesi ve Atasaray Camilerinde Kandil simidi dağıttı.

Vatandaşlar kandillerde gerçekleştirilen simit dağıtımı organizasyonlarının kandili hatırlatmak ve geleneklerimizin unutulmaması açısından çok güzel bir çalışma olduğunu söyleyerek, Aksaray Belediyesinin kandil simidi etkinliğini gelenek haline geldiğini söyledi.

Vatandaşların memnuniyetle karşıladığı kandil simidi dağıtma etkinliğinde 7 bin adet kandil simidi dağıtıldı. Aksaray Belediyesi ekipleri cemaatin kandilini kutladı.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.