Dolar 32,5280
Euro 34,6314
Altın 2.493,56
BİST 9.586,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 27°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
27°C
Parçalı Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 22°C
Paz 24°C

Aksaray Bilim Merkezi’nde tarım ve doğa günü etkinliği

Aksaray Bilim Merkezi’nde tarım ve doğa günü etkinliği
Aksaray Anadolu AŞ
3 Ağustos 2022 15:35

Aksaray Belediyesi Bilim Merkezi tarafından çocuklar için tarım ve doğa günü etkinliği düzenlendi.

Aksaray Belediyesi Bilim Merkezi tarafından çocuklar için tarım ve doğa günü etkinliği düzenlendi.

Aksaray Bilim Merkezi tarafından düzenlenen bilim kampında bilimle teknoloji ile iç içe bir hafta geçiren 28 çocuk bugün tarımda ve doğada kullanılan bilimsel etkinlikleri inceledi.

Bilim merkezinde son teknolojik donanımlarla dizayn edilen atölyelerde bilim, teknoloji ve sanat etkinliklerinde kendilerini geliştiren çocuklar tarımsal üretim süreçlerini de tarım ve doğa günü etkinliğinde öğrendi. Aksaray Bilim Merkezi bahçesinde kurulan seralarda incelemelerde bulunan çocuklar, bitkilerin tohumdan sofralara gelinceye kadarki aşamalarını yaparak yaşayarak öğrenme şansı elde etti. Atölyelerde ve bilim merkezlerinde teorik olarak öğrendikleri birçok bilimsel bilgiyi seralarda bitkilerin üzerinde uygulayan çocuklar eğlenirken öğrendi.

Tarım ve Doğa Günü etkinliğine katılan çocuklar doğanın ve tarımsal üretimin son derece ilgi çekici şartlar altında yapıldığını belirtti. Çocuklar kendilerine bu imkanı tanıyan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’ya ve Tarım İl Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.