Dolar 32,3297
Euro 35,0425
Altın 2.281,75
BİST 8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Bu Telefon Sınıfta Mı Kaldı?: Vivo Y70 inceleme

Son dönemlerin en dikkat çeken akıllı telefon üreticilerinden biri olan Vivo, yeni orta sınıf akıllı telefonu Y70’i geçtiğimiz aylarda tanıtmıştı …

Bu Telefon Sınıfta Mı Kaldı?: Vivo Y70 inceleme
Aksaray Anadolu AŞ
6 Mart 2021 02:12

Son dönemlerin en dikkat çeken akıllı telefon üreticilerinden biri olan Vivo, yeni orta sınıf akıllı telefonu Y70’i geçtiğimiz aylarda tanıtmıştı. Ülkemizde de satışa sunulan akıllı telefon; üçlü arka kamera kurulumu, FHD+ ekranı ve 16 MP ön kamerasıyla orta sınıfın iddialı modelleri arasında yer alıyor.

Tasarımla başlayacak olursak cihaz, ön tarafta sol üst köşeye yerleştirilmiş delik tasarımlı ön kamera ve nispeten kalın sayılabilecek alt çerçeveye sahip. Arka tarafa geçtiğimizdeyse sol üst köşede dikey olarak yerleştirilmiş üçlü arka kamera kurulumu ve hemen yanında bir LED flaş bizleri karşılıyor. Ses açma kapama ve güç düğmelerinin tamamı ise sağ tarafta bulunuyor.

Vivo Y70 neler sunuyor?

6,44 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlük sunan AMOLED panele sahip olan cihaz, gücünü iki yıllık bir işlemci olan Snapdragon 665’ten alıyor. 11 nm işlem sürecinden çıkan bu işlemciye 8 GB RAM ile 128 GB dahili depolama eşlik ederken, pil kısmındaysa 33 W’lık hızlı şarjı destekleyen 4.100 mAh’lik bir batarya cihazda yer alıyor. Vivo, bu bataryanın yarım saatlik bir şarj ile %65’e kadar doluluğa ulaşabildiğini iddia ediyor.

Kameralardan da bahsedecek olursak 16 MP ön kameranın yer aldığı telefonda 48 MP geniş açı, 2 MP makro ve 2 MP derinlik lensleri olmak üzere üçlü arka kamera kurulumu bulunuyor. Arka kamerayla 4K 30 FPS’de video kaydı desteklenirken, ön kamerayla ise 1080P 30 FPS kayıt yapılabiliyor.

Piyasada 3500 TL seviyesinden satışa sunulan Vivo Y70 ile ilgili aktaracaklarımız bu kadardı. Cihazın gerçek hayat testlerinde nasıl sonuçlar verdiğini öğrenmek için hemen yukarıdan videomuzu izleyebilir, bunun gibi daha fazla içeriğe ulaşmak için de sitemizi ve YouTube kanalımızı takip edebilirsiniz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.