Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 13°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
13°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 23°C

Çarpıcı Hediye Arayanlar İçin Benzersiz Öneriler!

Çarpıcı Hediye Arayanlar İçin Benzersiz Öneriler!
Aksaray Anadolu AŞ
8 Şubat 2022 22:29

Tüm gözleri üzerine çeken, merak edilen, büyük bir etki uyandırmak ve uzun süre etkisinde bırakmak istenen hediyeler mi arıyorsunuz? Kim sevdiklerini böyle hediyelerle şaşırtmak istemez ki? Sevdiklerimiz bizim için her zaman öncelikli ise hem de. Çocuklarımızı, bu hayatta oldukları ve bizler gibi aileleri olduğu için bir kez daha sevinirken görmek, bu duyguları yaşamak, neden istenmesin? Yalnız şu konuda yanlış anlaşılmaya giden bir durum var. Çarpıcı, gösterişli, etkileyici terimleri hediyenin fiyatına göre biçilmiyor. Bu yüzden çoğu insan bütçesine uygun olarak kendi çarpıcı hediyesini alabilir ya da hazırlayabilir. Moralleri yükseltip biraz istediğimizi açıkladığımıza göre artık bu hediyeleri nereden bulabileceğinizi söyleme zamanı. Ülkemizin genel hediye anlayışında, yepyeni deneyim tarzıyla adeta bir devrim yapan bodo.com’u keşfetmeye başlayalım. Bodo’da alıştığınız ve artık oldukça sıkıldığınız türden hediyelikler yok; yenilik var, yaratıcılık var, doğallık, uyum, mantık ve anlam var! Öylesine beğenip aldığınız bir pembe kazağın maruz kaldığı boş bakışlar yerine, deneyimlemeyi isteyeceğini düşündüğünüz ‘’Karting’ ‘in yüzde yarattığı sevinçle karışık heyecan var.

Çarpıcı hediye sürprizleri

Hediye seçimlerinde doğal olarak kararsızlıklar yaşanır. Ancak bodo’da bu kararsızlıklara çok sık rastlamayacaksınız. Çünkü her zevke hitap eden seçenekler bulmak mümkün! Bununla birlikte, başka yerlerde rastlama ihtimalinizin çok düşük olduğu bir avantaja sahip. Bu avantaj, online mağazada hediye seçerken hemen gözünüze çarpacaktır. Diyelim ki baktınız ve birkaç seçenek belirlediniz. Bunlar arasında seçim yapıp en beğendiğinizi de satın alabilirsiniz ama ikinci ve özel seçenek olarak bunların hepsini, en fazla 5 tane olması şartıyla paketinize ekleyebilirsiniz. Bu şekilde pakete eklenen sürprizler arasında seçim yapma şansını hediyeyi alan kişiye sunmuş oluyorsunuz. Elbette ödemeyi de yalnızca en pahalı deneyim için yapıyorsunuz. Kişi bunlar arasından veya bodo.com adresindeki diğer deneyimlerden en çok istediğini seçip, bodo.com adresinden kartını aktive ediyor. Keyifli kullanıma geçmeden ilk adım böylelikle tamamlanmış oluyor. Bodo, tüm bu deneyimleri, sizlere sunmadan önce kendi çalışanlarıyla test edip kalite ve güvenliği sağlıyor. Size de gönül rahatlığıyla deneyimlerin keyfini çıkartmak kalıyor.

Çarpıcı hediye fikirleri

Kendinizi en mutlu hissettiğiniz günlere büyük heyecanlar katma zamanı https://bodo.com/tr/hediyeler/! Profesyonel eğitmen eşliğinde ellerinizdeki sihri kullanın: ‘’Çömlekçi Çarkında Seramik Atölyesi’’. Gecenin gizemli karanlığında renkli bir eğlence: ‘’Arkadaş Grubu için Gece Paintball’’. Fantastik filmlerde olduğu gibi boşluğa kendi iradenizle resimler çizmeye ne dersiniz? ‘’Sanal Gerçeklikte Çizim’’. Kankanızla sadece size hazırlanan sinemada, hem sohbet edin hem de favori filminizi izleyin. Farklı börekleri, püf noktalarıyla öğrenip öğrendiklerinizi uygulama imkanı bulacağınız bu lezzetli hediye bodo.com ayrıcalığıyla erişin: ‘’Börek Yapım Dersi’’. Hamamın bizler için önemi tartışılmaz konulardan ise neden sürprizlerimizde yer almasın: ‘’Geleneksel Türk Hamamı’’. 2 farklı silah, 50 atış tek hedef ‘’Poligon’da Silahla Atış’’. Bodo, şaşırtır sizi!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.