Dolar 32,5734
Euro 34,9080
Altın 2.438,42
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 31°C
Az Bulutlu
Aksaray
31°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 29°C
Paz 29°C

Caviar, 1 Milyon TL’yi Aşan ‘Ağaç’ Temalı iPad Pro Tanıttı

Eğer Apple cihazlarının sıkı takipçisiyseniz, Caviar markasını da illaki duymuşsunuzdur. Bir Rus kuruluşu olan Caviar, isminin hakkını verecek …

Caviar, 1 Milyon TL’yi Aşan ‘Ağaç’ Temalı iPad Pro Tanıttı
Aksaray Anadolu AŞ
4 Mart 2021 02:12

Eğer Apple cihazlarının sıkı takipçisiyseniz, Caviar markasını da illaki duymuşsunuzdur. Bir Rus kuruluşu olan Caviar, isminin hakkını verecek cinsten inanılmaz pahalı ve aynı oranda ‘lüks’ Apple cihazları üretmesiyle biliniyor. Apple’ın iPad ve iPhone modellerini ilginç tasarımlarla yeniden üreten Caviar, ürettiği cihazlarının tasarımlarının yanı sıra piyasaya sürdüğü bu cihazlara verdiği inanılmaz yüksek fiyat etiketleriyle de sürekli gündeme geliyor.

Bugün de Caviar’ın akıl sağlığımızla oynadığı, dudağımızı uçuklattığı ve bu gibi etkilere istemsizce maruz bıraktığı fiyat etiketiyle yeni serisini tanıttı. Elma Ağacı temalı olan ve altın detaylarla süslenen yeni serinin en çok dikkat çeken modeli ise iPad Pro modeli oldu. Zira az önce bahsettiğimiz, fiyatıyla insanın ayarlarıyla oynayan cihaz, Caviar’ın elma ağacı odunuyla süslenen iPad Pro modeli.

185.000 dolarlık (1.375.418 TL) bir iPad Pro satın alır mısınız?

blank

Caviar, yeni koleksiyonunda 8.190 dolarlık (60.888 TL) iPhone 12 Pro ‘Diamond Apple’, 6.080 dolarlık (45.201 TL) iPhone 12 Pro ‘Golden Apple’ ve üç iPad Pro modeline yer verdi. Eğer “Bir telefona 45 bin TL verilir mi kardeşim siz kafayı mı yediniz?” diyenlerdenseniz, daha hiçbir şey görmediniz. Zira Caviar’ın tanıttığı elma ağacı odunuyla süslenmiş iPad Pro modeli, eşi benzeri görülmemiş bir fiyata satılıyor.

Koleksiyondaki en pahalı cihaz, 185.000 dolar (1 milyon 375 bin 418 TL) değerindeki iPad Pro. Fiyatı görünce “O paraya şunu şunu alırım” dediğinizi duyar gibiyiz, haklısınız da. Zira bizce de bir tablete yalnızca elma ağacından yapıldı ve birkaç altın parçayla süslendi diye 1 milyon TL para vermek akıl kârı bir iş değil. Tabii parayı sokaktan buluyorsanız veya para basıyorsanız işler değişebilir.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.