Dolar 32,5663
Euro 34,8269
Altın 2.433,30
BİST 9.701,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 30°C
Cum 27°C
Cts 29°C
Paz 28°C

CHP Gençlik Kolları’ndan ‘Hoş geldin’ standı

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Gençlik Kolları Başkanlığı Aksaray’a üniversite okumaya gelen gençlere hoş geldin standı açtı.

CHP Gençlik Kolları’ndan ‘Hoş geldin’ standı
Aksaray Anadolu AŞ
10 Ekim 2021 22:58

4 Ekim’de eğitime başlayan Aksaray Üniversitesi uzun zaman sonra öğrencileri ile buluştu. ASÜ’nün açıldığı ilk hafta CHP Aksaray Gençlik Kolları da kafeler caddesinde stant açarak Aksaray’ı ve Cumhuriyet Halk Partisini tanıttı.

İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Karaca üniversitelerin açılmasını ve Aksaray’a okumaya gelen gençlere yönelik şu açıklamalarda bulundu;

“Kıymetli Gençler;

Güzel şehrimiz Aksaray’da üniversiteyi kazanmış olmanızdan dolayı sizleri kutluyoruz. Yeni bir yaşama başlayacağınız bu günlerde bizler her koşulda sizlerin yanında olacağız. Belki sizlerden bazıları ailelerinizden kilometrelerce uzakta bir başınıza hiç bilmediğiniz bir şehirde olabilirsiniz. Belki de bazılarınız evinizin önünde ki duraktan geçen otobüse binip üniversiteye gidip dersinize gireceksiniz. Ancak her şey bundan sonrası için farklı olacak. Yeni bir ev, yeni bir yaşam, yeni arkadaşlıklar, göreceğiniz yeni yerler, yeni tadacağınız lezzetler.
İşte bu yeniliklerde bizler sizlerin hep yanınızda olmak istiyor ve bu yenilikleri bizim ailemiz ile tatmanızı istiyoruz.
Cumhuriyet Halk Partisi bir ailedir ve Gençlik Kollarımız adına sizleri ailemize davet ediyorum. Yeni evinize hoş geldiniz gençler.

Unutmayın sizler ile birlikte her şey çok güzel olacak.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.