Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Az Bulutlu
Aksaray
25°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 22°C
Çar 22°C

CHP Kadın Kolları Başkanı Altınpınar Merkez İlçe Başkanlığına aday oldu

CHP Kadın Kolları Başkanı Altınpınar Merkez İlçe Başkanlığına aday oldu
Aksaray Anadolu AŞ
31 Ağustos 2023 12:12

Aksaray Cumhuriyet Halk Partisinde 3 Eylül Pazar günü gerçekleşecek olan İlçe Kongresine sayılı günler kala, Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Sibel Altınpınar Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

İl Kadın Kolları Başkanı Altınpınar adaylığı hakkında yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetin kurucu değerleri ışığında; katılımcı, eşitlikçi, toplumsal ve yerel sorunlara duyarlı demokratik bir siyasi parti örgütlenmesine katkı sağlamak amacıyla CHP Aksaray Merkez ilçe başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum. Yaklaşık 4 yıldır partimizin İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini yol arkadaşlarımla birlikte yürütmekteyim. Bu süreçte benimle birlikte yol yürüyen, özveri ile çalışan yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çalışma arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz değerlendirmeler neticesinde Partimizin başka bir kademesinde görev almak için yola çıkıyoruz. Böylesi karanlık bir ortamda partili büyüklerimizle birlikte, onların bilgi ve birikimlerinden yararlanarak büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde ilimiz ve ülkemiz için bıkmadan, usanmadan çalışacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu bu kötü gidişe dur demek için canla başla çalışıp umudu birlikte büyüteceğiz” ifadelerini kullanarak merkez ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Başkan Altınpınar sözlerinin devamında, “Onurlu ve bir o kadar da zor bir yola çıktığımın bilincindeyim. Çıkmış olduğumuz bu yolun zorluklarının farkındayım ve bunu sizlerle birlikte aşacağımızın inancındayım. Bizler cesaretimizi Atatürk’ten, gücümüzü örgütten alarak laik, demokratik cumhuriyetimizin teminatı olan partimizin bayrağını yılmadan, inatla, onur ve gururla taşıyacağız. Desteğini her daim gördüğüm Cumhuriyet Halk Partisi değerli üyelerine teşekkür ediyorum. Bu vesile ile kıymetli hemşehrilerimi 3 Eylül saat 12.00’de Kültür Merkezinde yapılacak olan kongremize davet ediyorum” sözlerini kullanarak 3 Eylül Pazar günü gerçekleşecek olan merkez ilçe kongresini davette bulundu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.