Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
21°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 26°C

CHP Sandık Güvenliği Toplantısı yaptı

CHP Sandık Güvenliği Toplantısı yaptı
Aksaray Anadolu AŞ
20 Haziran 2018 13:04

CHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen yaklaşık 1000 kişinin katıldığı Sandık Güvenliği toplantısı için Sandık Görevlileri, Okul Sorumluları ve Partililer bir araya geldiler.

Avukat Erhan Toprak tarafından Sandık Güvenliği konusunda yapılan sunum sonrası İl Başkanı Ramazan Koçak ve Milletvekili adayları, partililerin coşkulu katılımı eşliğinde konuşmalarını yaptılar.

İl Başkanı Ramazan Koçak “ Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’nin çok iyi bir performans sergileyerek ülke genelinde yakaladığı rüzgara Aksaray’da da donanımlı, bilgili, genç ve dinamik adaylarımızla bizler katkı sağlayarak 24 Haziran seçimlerinde çok güzel sonuçlar alacağız. “ dedi.

Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk “ Bizler 2 Mayıstan bu yana tüm adaylar ve tüm örgütlerimizle tek yürek sahadayız. İktidar partisi milletvekilleri kendi seçmenlerinden bile tepki alırken bizler parti ayrımı olmaksızın tüm seçmenlerin yoğun ilgisi ile karşılaşıyoruz. Seçmenlerimiz bu seçimlerde hizmet etmeyenlere gereken dersi verecekler. “ dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.