Dolar 32,5018
Euro 34,9199
Altın 2.437,90
BİST 9.716,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Çocuk tiyatroları Kitap Günlerine renk katıyor

Çocuk tiyatroları Kitap Günlerine renk katıyor
Aksaray Anadolu AŞ
14 Ekim 2022 00:04

Aksaray Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen kitap günleri sahnelenen tiyatrolar ve eğitici oyunlar çocukların yüzünü güldürdü.

Aksaray Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen kitap günleri sahnelenen tiyatrolar ve eğitici oyunlar çocukların yüzünü güldürdü.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in geleneksel hale getirdiği Aksaray kitap günlerinde renkli görüntüler ortaya çıkıyor yerli ve ulusal birçok yazarın okuyucusuyla buluştuğu kitap günlerine ilk günkü ilgi devam ediyor. Birbirinden farklı yayın evinin ve yazarın katıldığı kitap günlerinde yetişkinler verimli ve keyifli zaman geçirirken çocuklarda tiyatrolar ve oyunlarla eğlenirken öğreniyorlar.

8 Ekim Cumartesi günü başlayan kitap günlerinin ilk ve ikinci gününde 80 Günde Devri Alem ve Peluş Amcanın Oyuncak Makinesi isimli oyunlar sahnelendi. 11-12 ekim tarihlerinde ise pedagog onaylı çocuk oyunu olan danslı ve müzikli çocuk oyunu olan Oyuncak Atölyesi isimli oyunla çocuklar doyasıya eğlendi. Kitap günlerinin sonuna yaklaşırken 15-16 Ekim tarihlerinde ise İki Bavul Dolusu ve Robin Hood Kralın Dönüşü isimli oyunlar sahnelenecek.

Kitap Günlerinde renkli görüntülerin yaşandığını belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer tüm çocukları ve yetişkinleri ücretsiz olarak sahnelenen oyunları izlemeye davet etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.