Dolar 32,4530
Euro 34,7440
Altın 2.435,40
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 21°C

Dış Cephe Cam Temizliğinde Kullanılan Ekipmanlar

Dış Cephe Cam Temizliğinde Kullanılan Ekipmanlar
Aksaray Anadolu AŞ
8 Eylül 2020 13:11

Dış cephe cam temizleme işlemi günümüzde birçok binanın en büyük problemlerinden biridir. Bu binaların temizlenmesi konusunda profesyonel olarak hizmet almak gerekir. Bina sahiplerinin kendilerinin temizleyemediği dış cephe camları bu alanda en iyi eğitimleri alan kişiler tarafından temizlenir. Beylikdüzü temizlik şirketleri de bu konuda en iyi desteği veren firmalardır.

Beylikdüzü temizlik şirketi hizmetlerinden yararlanıldığında dış cephelerde biriken tüm tozlar ve kirler kolayca temizlenirler. Personeller temizlik sırasında çok farklı malzemeler kullanırlar. Bu malzemeler cam ve metal yüzeyler için farklılık gösterir. Hatta PVC kaplı dış cepheler içinde kullanılabilen malzemeler bulunur.

Dış Cephe Cam Temizliği Malzemeleri

Dış cephe cam temizliği sırasında kullanılan malzemeler içerisinde vinç, sepet, halat, asansör gibi büyük malzemeler bulunur. Bunlar dış cephedeki camları rahat temizlemek için son derece önemlidir. Bunların dışında temizliğin ana malzemeleri vardır. Bunlar da fiber bez, cam silme solüsyonları, metal parlatma solüsyonları, çek çekler, fırçalar, kovalar ve fırça sapları önemli malzemeler arasında yer alır.

Dış cephelerde bulunan camları temizlemek sanıldığından çok daha zordur. Bu alanların temizlenmesi sırasında tozu iten solüsyonlar bulunur. Aynı zamanda yağmuru kaydıran solüsyonlar da kullanılan malzemeler arasındadır. Tüm malzemeler camların hızlı kirlenmesinin önüne geçen kaliteli malzemelerdir. Dış cepheler konusunda hizmet almak isteyen bina sahipleri rahatlıkla bu konuda www.tusbatemizlik.com adresinden hizmet alabilirler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.