Dolar 32,3346
Euro 35,2006
Altın 2.247,92
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Diş Teli Fiyatları

Diş Teli Fiyatları
Aksaray Anadolu AŞ
4 Temmuz 2020 18:23

Diş telinin ürün kalitesine bağlı olarak diş teli fiyatları değişkenlik göstermektedir ve tedavide uygulanacak olan işlemlere bağlı olarakta tedavisi süresi  belirlenir. Diş teli tedavisi, dişimizin bozuk ya da çapraşık bir biçimde olması halinde dişlerin yeniden düzeltilmesi amacı için uygulanmakta olan bir tür tedavi biçimidir. Diş telleri, dişlere uygulandığı zaman uzun süreli bir kullanımdan sonra dişlerinizin muhteşem bir biçimde ve düzgün gözükmesini sağlamaktadır. Bunun yanı sıra diş teli olayı; diş çıkmaması durumu, dişlerin böyle ayrık bir halde gözükmesi veya kırık gibi bir problem gibi sorunların çözümü içinde çok sık olarak tercih görmektedir.

Diş teli yapımında fiyatları belirlemekte olan birçok etmen bulunmaktadır. Her bir bireyin çene, diş ya da kemik yapısı birbirinden farklı olduğun ötürü ortodonti isimli tedavi sürecinde yalnızca şahsa özel bir biçimde yapılmaktadır. Ortodonti uzman doktorunun muazzam ve güzel bir güşüle sahip olabilmeniz açısından gerekli olan tedavi işlemlerini planlayarak, diş teli konusunda kendilerine gelmekte olan şahısları detaylı olarak bilgilendirmektedir. Diş teli fiyatları belirlenmesi hususunda klinik şekilde bir muayene gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Bu şekilde yapılarak da şahsın diş durumuna göre en uygun diş teli takma işlemi gerçekleştirilebilmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti Diş Hekimleri Birliği’nin almış olduğu karlara göre her sene ortodonti, yani diş teli fiyatları Devlet hastaneleri ile birlikte özel hastane olmak üzere diş teli takma fiyatlandırılması belirlenmektedir. Bu fiyat halinin ise rekabet durumu şartlarından ötürü internet üzerinde paylaşımı da yasaklanmıştır. Bu nedenden ötürü de en doğru bir biçimde diş teli fiyatı bilgisi edinebilmek için bu işlemi yapmakta olan diş teli kliniklerine başvurmanız ve bilgi almanız sizin açınızdan daha sağlıklı olacaktır. Yukarıda da belirtmiş olduğumuz gibi diş teli fiyatı konusu ortak karara göre belirlendiği gibi bunun yanı sırada sizin istemiş olduğunuz özel diş teli takım durumuna göre de artış gösterebilmektedir.

Diş teli takılması için anlaşmış olduğunuz klinik de bu konuda görevli olan hekim uygulama işlemlerine başlayarak, ilk etap da dişlerinizde var olmakta olan çürük bölgeleri temizlemektedir. Sonrasında ise şayet gerek görülmesi halinde diş teli takım işlemi uygulanmaktadır.

Kaynak: https://www.periodent.net/

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.