Dolar 32,3800
Euro 34,7251
Altın 2.424,71
BİST 10.005,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 19°C
Cum 18°C

Dün de bugün de aynı azimle! Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun

İYİ Parti İl Başkanı Özhan Türemiş, Cumhuriyetin İlanının 98. Yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda Cumhuriyet değerlerinin Türkiye Cumhuriyetiyle birlikte sonsuza kadar yaşaması için 7’den 77’ye mücadele vermeyi sürdüreceklerini söyledi.

Dün de bugün de aynı azimle! Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun
Aksaray Anadolu AŞ
28 Ekim 2021 13:54

Vatan toprağının kutsallığına inandıklarını söyleyerek içeriden ve dışarıdan gelen saldırılara rağmen Türkiye Cumhuriyeti’nin kendi sınırları içinde bütünlüğünü barış ve demokrasiyle koruması için 100 yıla yakındır verilen mücadelenin önemine dikkat çeken Türemiş “Türk Milleti ezelden bugüne bağımsızlığı için göz kırpmadan can veren hür bir millettir. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ‘Cumhuriyet; düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister’ sözleriyle bizlere ışık olmuştur.

Bizler de onun bize açtığı bu yolda özgürlük ve bağımsızlık uğrunda atılacak tüm adımların takipçisi olacağız. Göz bebeğimiz Cumhuriyetimize hep birlikte sahip çıkmak ve ilelebet yaşatmak için kanımızın son damlasına kadar çaba sarf etmeye devam edeceğiz. Küllerinden doğan Anadolu insanımız bugün de düşmanlarını topraklarından çıkarmak ve kendi kaderini kendi tayin etmek için elinden geleni yapmaktadır.

Başta Kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan için, cumhuriyet kazanımları için şehit ve gazi olan tüm Vatan Evlatlarını, saygı minnet ve şükranla anıyor, ulu çınar Cumhuriyetimizin yeni yaşını kutluyorum! Ne Mutlu Türk’üm Diyene!” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.