Dolar 32,5978
Euro 34,8331
Altın 2.497,37
BİST 9.457,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C

Embriyo Transfer Merkezi çalışmaları devam ediyor

Embriyo Transfer Merkezi çalışmaları devam ediyor
Aksaray Anadolu AŞ
8 Şubat 2018 16:02

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, bir tarım ve hayvancılık şehri olan Aksaray’ın, mevcut potansiyeline katkı sunacak çalışmalar yapmayı sürdürdüklerini ifade etti.

Veteriner Fakültesi öncülüğündeki Embriyo Transfer Merkezine dair proje hazırlıklarının sorunsuz şekilde ilerlediğine dikkat çeken Prof. Şahin, bu çalışmadan alınacak verimi arttırmak adına, uzman geniş bir çevreyle de istişarelerin sürdüğünü kaydetti. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Danışmanı Dr. Hayati Oğuz Rektör Şahin’i ziyaret etti. Veteriner Fakültesi’nce yapılan çalışmalar hususunda Dr. Oğuz’a bilgiler veren ve bu çalışmaların Aksaray’ın mevcut potansiyelini geliştirmek adına önem arz ettiğine dikkat çeken ASÜ Rektörü, Bakanlık düzeyinde de desteklenecek çalışmaların yerelde Aksaray’a, genelde ise ülke hayvancılığına önemli katkıları olacağını belirtti. Dr. Hayati Oğuz da bu gibi çalışmaların ülke hayvancılığı için değerli olduğunu söyledi.

Dr. Oğuz, Rektörlük Makamındaki ziyaretin ardından Veteriner Fakültesi’ndeki toplantıya da katıldı ve çalışmalar geniş bir şekilde istişare edildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.