Dolar 32,4480
Euro 34,7930
Altın 2.443,10
BİST 9.950,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 21°C

Emekli Dinlenme Evi yeniden hizmet vermeye başladı

Emekli Dinlenme Evi yeniden hizmet vermeye başladı
Aksaray Anadolu AŞ
31 Aralık 2021 14:26

Pandemi koşullarında halk sağlığını korumak için bir süreliğine hizmete ara verilen Aksaray Belediyesi’ne ait Emekli Dinlenme Evi tekrar hizmet vermeye başladı.

Şehrin fiziki ihtiyaçlarının yanında sosyal yaşantısına katkı sunan Aksaray Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle Emekli Dinlenme Evi’ndeki hizmeti bir süreline durduğunu açıklamıştı. Normalleşme dönemi ile birlikte aşılama oranlarına bağlı olarak emekli evi tekrar hizmete açıldı. Açıldığı günden itibaren vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye başladı.

Emekli dinlenme evine gelen vatandaşlar için normal pandemi koşullarında uygulanan maske, mesafe ve hijyen kurallarına hassasiyet gösterilecek.

Haftanın her günü sabah saat 08.00 ila 17.00 arasında hizmete açık olacak emekli evinde, yine her zamanki gibi çay servislerinin yanında günlük gazeteler, kitaplar emeklilerin hizmetinde olacak. Emekli evinde masaların konumu ve oturma düzeninde mesafe kurallarına göz önünde bulundurularak yeniden düzenlendi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, koronavirüs salgını ülkemizde görülmeye başladığı andan itibaren her türlü önlemi aldıklarını söyleyerek;

“Aldığımız tedbirlerin arasında emekli evimizin hizmetine ara verme kararı almıştık. Çünkü sağlık her şeyin üzerinde ve tedbirlerimiz bu yönde oldu. Ancak ülkemiz genelinde aşılama işlemlerinin başarılı bir şekilde sürmesi ve hayatın normalleşmeye başlamasıyla birlikte bizler de gelen yoğun talep üzerine emekli lokalimizi yeniden açma kararı aldık. Pandemi şartlarını göz önünde bulundurarak açtığımız emekli evimizde tüm tedbirlerimizi aldık. Vatandaşlarımızın sağlığı için tedbirler büyük hassasiyetle uygulanıyor.” ifadelerini kullandı. (Haber Bülteni)

blank blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.