Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 14°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
14°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 23°C

En iyi ve güvenilir kripto para borsası, Skybitpro

En iyi ve güvenilir kripto para borsası, Skybitpro
Aksaray Anadolu AŞ
22 Mart 2022 14:00

Skybitpro Crypto olarak 2019 yılında başladığı bu serüvene, kaldıraçlı kripto para alım-satım işlemleri konusunda yatırım yapmak isteyenlerin işini kolaylaştıran çözümler sunarak devam ediyor.

Hızlı alt yapısı, kullanıcı dostu ara yüzü ve 7/24 ulaşılabilir olmasıyla kullanıcılarına alım-satım işlemlerini en hızlı şekilde ve kolayca gerçekleştiriyor. Müşteri odaklı platformu sayesinde, kullanıcılarının en iyi şekilde hizmet almalarını sağlıyor. Uzman kadro desteğinin yanında; ilk günden bu yana güvenirliğini hiç kaybetmeden bu günlere gelmeleri de takdiri hak etmektedir.

Skybitpro 2020’de Müşteri Destek Ödülü Aldı

Skybitpro Crypto, dünyanın en saygın organizasyonlarından Contact World’a Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde ‘’En İyi Müşteri Destek” kategorilerinde 2020 yılında birinci oldu.

Müşteri memnuniyeti odaklı değerlendirmenin yapıldığı bu değerlendirmede, 2020 yılında gerçekleştirdiği hizmetler bu ödüle laik görüldü. Birçok değerli markanın değerlendirildiği oylamada böyle bir ödül kazanmak bence tebriği hak etmektedir.

blank

Skybitpro 2021’de En Hızlı Emir İletimi Ödülü Aldı

Skybitpro Crypto, dünyanın en saygın organizasyonlarından World Center 2021 Ödül Töreni’nde ‘’En Hızlı Emir İletimi” ödülünün sahibi oldu.

Hızlı alt yapısı, müşteri odaklı ara yüzü ve 7/24 ulaşılabilir olmasıyla kullanıcılarını memnun etmeyi ilk günden beri görevi haline getiren Skybitpro, 2021 yılında böyle bir ödüle laik görülmesi pek tesadüf sayılmaz.

Pandemi döneminin hayatımıza yarattığı değişiklikler birlikte kullanıcıların eylemleri bekleme sürelerinin kısaldığını yapılan araştırmalarda göstermektedir. Artık bir durumun ilgimizi çekmesi için ona sadece 2-3 saniye verdiğimizi veriler kanıtlamaktadır. Hal böyle olmuşken kullanıcılarına en hızlı hizmeti verebilmek için en hızlı alt yapıyı geliştirmek gerekmektedir. Bu ödülü almasıyla beraber kullanıcılarına ne kadar iyi hizmet sağladıklarını gözler önüne serdiler.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.