Dolar 32,5710
Euro 35,0102
Altın 2.428,15
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 23°C

En Sevilen Altın Takılar

En Sevilen Altın Takılar
Aksaray Anadolu AŞ
25 Temmuz 2021 16:19

Stilinizi dışarıya yansıtabilmek için tercih edebileceğiniz birçok farklı altın takı bulunuyor. Bu takılar hemen her kıyafet kombinine büyük bir canlılık kazandırıyor. Her yıl değişen moda trendleri ve sezon değişikliklerine göre ortaya çıkan altın takılar arasında zamansız duruşa sahip en sevilen altın takılar da bulunuyor.

Altın Küpeler

En fazla tercih edilen altın takı tasarımlarının başında gelen altın küpe modelleri, farklı şekilleri ve boyutları ile öne çıkıyor. Üzerinde yer alabilen özel taşlarıyla da dikkat çeken altın küpeleri farklı stillerinizde kullanabilirsiniz. Yıllar boyu ışıltısını ve zengin duruşunu asla kaybetmemiş olan altın küpeler arasında her yaşa ve tarza uygun seçenekler bulunuyor.

Altın Kolyeler

Altın kolye modelleri ise bir diğer favori takı oluyor. Vintage çizgiler taşıyan tasarımlardan modern tasarım etkileriyle dizayn edilen seçeneklere kadar geniş bir yelpazede ortaya çıkan altın kolyeler günlük hayatta alternatif, klasik ve spor kombinlerde rahatça kendisine yer bulabiliyor.

Kıyafet kombinlerinde farklı tarzda ve stilde kullanılabilen kolyeler arasında 14, 18, 22 ve 24 ayar seçenekleri de bulunuyor. En sade kombinlere dahi canlılık kazandırabilen kolyeler, özel ışıltısını her ortama başarılı bir şekilde yansıtıyor.

Altın Yüzükler

Altın yüzükler ise birçok kişi tarafından hem özel günler hem günlük yaşantı için tercih ediliyor. Bu yüzükler arasında evlilik yüzüğü modelleri bulunabileceği gibi aynı zamanda stilinize uyum sağlayabilecek farklı türdeki özel seçenekler de bulunuyor. Tasarım ayrıntıları ile dikkat çeken altın yüzükler ile birçok ayrı kombine imza atabilmeniz mümkün oluyor.

Altın Zincirler

Her biri farklı stile ve kullanım alanına hitap edebilen altın takılar ile sizler de modaya uyumlu giyinebilmenin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Kıyafetlerinize ve diğer aksesuarlarınıza canlılık kazandırabilecek seçenekler ile özel ve şık bir stile sahip olabilirsiniz. Altın takılar farklı renkleri, tasarım özellikleri ve değerli taşlarıyla birçok farklı şekilde tasarlanarak sizlere sunuluyor.

İş hayatında, günlük hayatta veya resmi davetlerde tercih edebileceğiniz altın zincir modelleri ise en favori parçalar arasında yer alıyor. Geniş kullanım alanı ile dikkat çeken zincirler içerisinde farklı tarzlara hitap edebilen seçenekler bulunuyor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.