Dolar 32,3868
Euro 35,0513
Altın 2.325,75
BİST 9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Engelli Koordinasyon Merkezi açılıyor

Aksaray Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Somuncu Baba Külliyesinde bulunan bir bölümü engelli vatandaşlar için Engelli Koordinasyon Merkezi haline getirdi.

Engelli Koordinasyon Merkezi açılıyor
Aksaray Anadolu AŞ
3 Şubat 2018 12:07

Aksaray Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Somuncu Baba Külliyesinde bulunan bir bölümü engelli vatandaşlar için Engelli Koordinasyon Merkezi haline getirdi.

Aksaray Belediyesi Aksaray’da yaşayan engelli vatandaşların yaşamlarını engelsiz hale getirmek, toplumsal, sosyal ve kültürel yaşamda da engellilerin yer almasını sağlamak amacıyla yaptığı bir dizi sosyal belediyecilik anlamında Engelli Koordinasyon Merkezini hizmete açıyor.

Engelli ve engelsiz bireyler arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek amacıyla hizmete girmeye hazırlanan Engelli Koordinasyon Merkezi, haftanın 6 günü açık olacak. Sohbet edecekleri nezih bir alan, kitap okuyacakları bölüm, eğitim, seminer ve toplantılar için kullanmaları amacıyla projeksiyon sistemi, engelli vatandaşların birlikte çay kahve içerek, hoş vakit geçirecek. Kendilerinin yararlanabileceği Engelli vatandaşlara özel servis aracı, Aksaray Belediyesi tarafından tahsis edilecek.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, engelli vatandaşların topluma kazandırılması için sosyal belediyecilik anlamında elimizden geleni yapacağız diyerek, engelli vatandaşların her zaman yanında olduğunu bir kez daha dile getirdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.