Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Az Bulutlu
Aksaray
25°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 23°C
Çar 23°C

Eski Bakan Taner Yıldız, Rektör Arıbaş’ı ziyaret etti

Eski Bakan Taner Yıldız, Rektör Arıbaş’ı ziyaret etti
Aksaray Anadolu AŞ
21 Kasım 2023 09:05

60, 61 ve 62’nci Dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’ı ziyaret etti.

ASÜ’nün, tercih edilirliği her yıl artan, bilimsel olarak hızla yükselen, alt ve üstyapı sorunlarını önemli ölçüde çözen dinamik bir üniversite olduğunu ifade eden Rektör Arıbaş, bilimsel projelerin ağırlık kazandığı yeni bir döneme girdiklerini belirtti.

Aksaray Teknoparkın kısa süre sonra aktif biçimde çalışmaya başlayacağını ve böylece toplumsal faydası yüksek somut proje üretiminin önemli ölçüde yükseleceğini dile getiren Prof. Arıbaş, “Ülkemizin kalkınma hamleleriyle uyumlu bir biçimde çalışmalarımızı şekillendiriyoruz. Bu noktada tüm paydaşlarımızla ahenk içinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi. ASÜ Rektörü, Taner Yıldız’a nazik ziyaretleri münasebetiyle teşekkür etti ve günün anısına bir plakettakdiminde bulundu.

Ziyaretinin ardından eski Bakan Yıldız ve il protokolü, Eğitime Destek Platformunun İl Koordinasyon Toplantısına katıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.