Dolar 32,3701
Euro 34,7081
Altın 2.402,61
BİST 10.178,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 14°C
Paz 15°C
Pts 19°C

Eskil siyasetinde ilginç olaylar yaşanıyor!

Eskil siyasetinde ilginç olaylar yaşanıyor!
Aksaray Anadolu AŞ
18 Kasım 2023 01:54

Eskil’in önceki dönem MHP İlçe Başkanı Mustafa Güdendede, 28.dönem MHP Aksaray Milletvekili adayı Mustafa Zavlak’ın AK Parti’nin adayı olacağına dair ortaya atılan iddialar hakkında açıklama yayınladı.

Mustafa Zavlak’ın AK Parti’den belediye başkan adayı olacağına dair iddialar üzerine sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Güdendede, şunları söyledi:

“Kıymetli hemşehrilerim, bir çok seçimde bizlere evlerinde yuvalarında sofralarında yer açan vefayı her şeyden üstün tutan değerli Eskil’liler, gece gündüz demeden teşkilatlarımızın başarısı için maddi manevi emek harcayıp, çocuklarının süt parasından kesip Üç Hilalin yoluna feda eden vefakar, cefakar dava arkadaşlarım.

Bu hafta hepinizin malumudur ki ilçemiz yerel seçime yaklaşırken bir takım siyasi hadiseler cereyan etmiş, mevcut belediye başkanın tekrar aday olmayacağını açıklamasından sonra 5 yıldır her türlü zorluklara göğüs gerdiğimiz bir takım siyasiler gizemli bir şekilde telefonlarını kapatarak ortadan kaybolmuşlardır. Umarım kendileri zor bir durumda değildir, çünkü biz aynı tastaki çorbaya kaşık salladığımız, yol arkadaşlığı yaptığımız herkesten 3-5 gün haber alamazsak merak eder vefamızın gereği onları düşünürüz.

Bir takım siyasi yer kapma iddiaları neticesi çarşı da pazarda telefonla yüzlerce vatandaşımız tarafından aranıp süreç hakkında bilgi isteyenler var biliniz ki siz ne biliyorsanız biz de onu biliyoruz.

Mustafa Zavlak’la 2019 yılı yerel seçimlerinde başlayıp 28. Dönem milletvekilliği adaylığında en yakınında mücadele eden bir vatandaş olarak birçok anımız, birçok sevincimiz ve hüznümüz oldu, netice itibarı ile kendisinin 5 yıl boyunca MHP aday adayı olup, 5. Yıla 5 ay kala başka bir siyasi yapının içinde mücadelesini sürdüreceğini bizler de sizin gibi sokaktan duymaktayız.

Sevgili hemşehrilerim kıymetli İlçe Başkanımızın dediği gibi partimizde aday adaylığı süreci devam ediyor, bizim kişiler üzerinde yoğunlaşıp siyasi çalışmalarımızı bırakacak bir dakika bile zamanımız yoktur. Yaşanan siyasi hadiseler sonucu yüzlerce hemşehrimizin destek sözü vermesi bizleri tarif edilemez şekilde onurlandırmıştır. Kimin nerede nasıl bir siyasi yol çizeceği inanın bizim umurumuzda değildir, ekşi yemediğimiz için karnımız da ağrıtmayacaktır.

Biz Mustafa Zavlakla birçok anımız, sırrımız oldu, birçok siyasi gelişmelere şahit olduk benim ailemden aldığım eğitim gereği hepsi de benimle birlikte mezara gidecektir. Siz değerli dava arkadaşlarımdan sade bir Ülkücü olarak ricam başarıdan başka hiç bir şeye odaklanmamanızdır. Unutmayın tarihi Cenab-ı Allah yazar bizler aciz kulları olarak nerede duracağımıza karar veririz.

Adınız gibi emin olun bize attığınız hiç bir oya leke sürmedik, hiç bir şekilde kimseyi yarı yolda bırakmadık, hiç kimseye boyun eğmedik, kimsenin kayığına binip aslımızı inkar etmedik, hele hele partimize sırt dönüp şu iki gün içinde bizlere gelen onlarca menfaat ve makam teklifini düşünmeden elimizin tersiyle ittik.

Milliyetçi Ülkücü hareket kimseye muhtaç değildir, Milliyetçi Ülkücü hareketin başı diktir. Hiç bir gerginliği, karşılıklı siyasi atışmayı tasvip etmemekte birlikte yolumuza dünden 10 katı daha fazla inançla devam ettiğimizi tüm çevrelerin bilmesini isteriz. Biz de durgunluk yoktur, biz de kaos yoktur. Allahın izni milletin takdiri ile Eskil Belediyesini kazanmaktan başka gündeme gönlümüzde yer yoktur.

Halkın oyu kimsede ipotekli değildir, hiç bir siyasi sonuç bizim Eskil’e olan sevdamızın önüne geçemeyecektir. Biz uçta yatıp ortada durmadık, siyasette kazanılır kaybedilir bizim nihai hedefimiz çocuklarımıza haysiyetli yaşamanın her şeyden önemli olduğunu öğretmektir.

Aklımızın bir köşesinde bulunsun;

Birileri kendine güvenmeyip ayazda kalıp ağzını poyraza, rotayı da eski siyasi aktörlerin arkasına çevirip gemiyi ucuz siyaset limanına ne kadar çekerse çeksin Allah’ın adaleti şaşmayacaktır.

Biliniz ki kendine yaslanan devamlı dik yürür. Normalde bu konu açıklama yapılacak bile kadar değeri olmayan bir konudur ama bildiklerim kadarı ile bizlerden merakla haber bekleyen vatandaşlarımızı bu konu hakkında ilk ve son defa bilgilendirme gereği hissettim. Allah’a emanet olunuz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.