Dolar 32,5110
Euro 34,7894
Altın 2.425,06
BİST 9.736,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 28°C
Paz 27°C

Eskil’de Birinci Tuz Gölü Bisiklet Şenliği yapıldı

Eskil Kaymakamlığı Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen 1. Tuz Gölü Bisiklet Şenliği yapıldı..

Eskil’de Birinci Tuz Gölü Bisiklet Şenliği yapıldı
Aksaray Anadolu AŞ
5 Mayıs 2016 12:22

Eskil Hükümet Konağı Meydanında başlayan parkur, 9 km. uzaklıkta Tuz Gölü kıyısındaki kuş gözetleme kulesinde son buldu.

Toplam 170 bisikletli doğaseverin katıldığı bisiklet şenliğinde, Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan’da katılımcılarla birlikte 18 km. pedal çevirdi.

Kaymakam İlhan 1. Tuz Gölü Bisiklet Şenliğinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Bu şenlik bir bahar şenliği olup içeriğinde birçok özelliği barındırıyor. Bu şenlik ile çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza bisikleti ve sağlıklı yaşamı sevdirmeyi amaçlıyoruz. Bisiklet şenliğini Tuz Gölü’nde yapmamızın nedeni, gölün yerli ve yabancı turiste tanıtılmasını ve Tuz Gölü’ne ilginin artmasını hedefliyoruz. Bugün vatandaşlarımız, öğrencilerimiz, daire amirlerimiz ve kamu görevlilerimizin katılımı ile eğlenceli ve anlamlı bir etkinlik gerçekleştirmiş olduk. Birincisini düzenlediğimiz Tuz Gölü Bisiklet Şenliği’nin inşallah önümüzdeki yıllarda da devamı gelecek ve bu şekilde Tuz Gölü’ne ilginin artacağını ümit ediyorum” diyerek tüm katılımcılara teşekkür etti. Katılımcılar ayak sağlığı için şifa kaynağı olan Tuz Gölü’nde doyasıya gezerek, su üzerinde bisiklet sürmenin de keyfini yaşadılar. Ayrıca şenlikte Eskil Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü tarafından katılımcılara yemek ikram edilirken, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından ise tüm katılımcılara şapka hediye edildi.

Birincisi düzenlenen Tuz Gölü Bisiklet Şenliğine Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri kamu çalışanları, vatandaşlar ve öğrenciler katıldılar..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.