Dolar 32,3842
Euro 34,7587
Altın 2.412,45
BİST 10.100,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Çar 23°C
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 15°C

Evren Dinçer yeniden aday olduğunu açıkladı

Evren Dinçer yeniden aday olduğunu açıkladı
Aksaray Anadolu AŞ
14 Kasım 2023 23:54

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Aksaray Belediye Başkanlığı için yeniden aday olduğunu açıkladı.

Dinçer, “Vatandaşlarımızın desteği ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri de olursa, başladığımız projeleri tamamlamak, nihayete erdirmek ve Aksaray’a yeni projeler yaparak Aksaray’ımızın önünü açmak için Allah nasip ederse yeniden adayım.” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, katıldığı Aksaray FM radyo programında Gazeteci Bilal Bölükbaş, Yaşar Karatay ve Abdulkadir Ay’ın sorularını yanıtladı. Burada Aksaray Belediye Başkanlığı için yeniden aday olacağını açıklayan Dinçer, “Allah’ın izniyle, vatandaşlarımızın desteğiyle, tabi en başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın konuda takdirlerinin ne olacağı sonucunda, başlamış olan projeniz tamamlamak, nihayete erdirmek, daha da ötesi daha da ilerisi yeni projeler yapmak için Allah nasip eder, Allah ömür verirse yeniden adayım. Aksaray’ımızın önünü daha da açmamız gerekiyor.

Çünkü yapılacak birçok çalışmamız var. Yaptığımız birçok proje oldu. Ama bunların üzerine daha yapılması gereken çalışmalar var. Bunu da kabul ediyoruz. Çünkü Aksaray büyüyen gelişen bir şehir. Sürekli göç alıyor. Ben bakanlıktan geldim. Vatandaşla, yerel hizmetlerle çok bir bağımız yoktu.

Ama bizde de bu konuyla alakalı elbette birikimler oluştu. Sahada vatandaşımızın beklenti ve taleplerini gördük. Vatandaşımıza ne dokunur, vatandaşımızın ne hoşuna gider, hayatlarını nasıl kolaylaştırırız onu görme fırsatı bulduk. Bizim için hem öğrenme süreci gerçekleşti bir taraftan da hizmet etme şansı bulduk. Tabii ki daha güzellerini yapmak gerekiyor. Aksaray’ımız her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır.” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.