Dolar 32,2769
Euro 34,7012
Altın 2.412,13
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Az Bulutlu
Aksaray
19°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 19°C

Farklı kurumlarla ASÜ çalışanlarına özel imkânlar görüşülüyor

Farklı kurumlarla ASÜ çalışanlarına özel imkânlar görüşülüyor
Aksaray Anadolu AŞ
25 Ekim 2023 10:43

Akademik, sosyal ve kültürel projelerin yanı sıra, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) mensuplarının farklı kurumların sunduğu hizmetlere daha uygun şartlarda erişebilmelerine yönelik çalışmalar da yapan Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Özel Aksaray Hastanesini ziyaret etti.

Hastane Yöneticisi Ümit Güney, Başhekim Gökmen Kurt ve kurum yöneticileriyle bir araya gelen Rektör Alpay Arıbaş, kurumsal imkânların hayatın farklı yönlerine temas eder nitelikte değerlendirilebileceğini belirtti.

ASÜ’nün büyük bir aile olduğunu ve bu aileye aidiyetin çeşitli çalışmalarla güçlendirilebileceğini ifade eden Rektör Arıbaş, “Çalışanlarımızın kampüsteki hayatını kolaylaştırmak adına pek çok düzenleme yapıyoruz. Bunun dışında, ASÜ ailesinin, farklı kurumların hizmetlerine daha uygun şartlarda ulaşabilmesinin önünü açacak ve sosyal hayatlarına doğrudan temas edecek çalışmalarımız da var. Özel Aksaray Hastanesi ile de muayene ve tedavi hizmetlerine dair bir görüşmemiz oldu. Kısa süre içinde resmi bir protokol imzalama aşamasına gelmiş olacağız” dedi.

Rektör Arıbaş, Özel Aksaray Hastanesi yöneticilerine iş birliğine sağladıkları katkılar ve alakaları için teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.