Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 21°C

FIBA: Basketbol Maçları Twitch’ten Canlı Yayınlanacak

2020’nin başından bu yana etkisini devam ettiren koronavirüs salgını, tüm dünyayı evlerine kapanmaya zorlamıştı. İnsanların evlerine kapanmasıyla …

FIBA: Basketbol Maçları Twitch’ten Canlı Yayınlanacak
Aksaray Anadolu AŞ
25 Şubat 2021 10:12

2020’nin başından bu yana etkisini devam ettiren koronavirüs salgını, tüm dünyayı evlerine kapanmaya zorlamıştı. İnsanların evlerine kapanmasıyla birlikte internet kullanımında rekor bir artış yaşanmış ve dijital yayın platformlarının öne çıktığı bir yıl geçirmiştik. İnternet kullanımının artmasıyla birlikte insanların yeni eğlence araçlarına yöneldiğinin farkında olan FIBA, pek çok kişiyi memnun edecek bir duyuru gerçekleştirdi.

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), dünyanın en popüler çevrimiçi canlı yayın platformlarından Twitch ile iş birliği gerçekleştirdiğini duyurdu. Bu anlaşma kapsamında Twitch’te canlı yayınlara başlayan ilk uluslararası federasyon olan FIBA, Kadınlar Avrupa Ligi ve 3×3 basketbol maçları dahil pek çok organizasyonun Twitch’te yayınlanacağını belirtti.

FIBA, Twitch üzerinden yılda 600 saat basketbol maçı yayınlayacak

blank

FIBA, Twitch üzerinden yalnızca büyük organizasyonları değil, gençler kategorisindeki bazı turnuvaları da canlı yayınlayacak. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada FIBA’nın Twitch kanalı üzerinden yılda yaklaşık 600 saat canlı basketbol maçı yayınlanacağı aktarıldı.

Twitch ile gerçekleştirdikleri iş birliği hakkında memnuniyetini aktaran FIBA Genel Sekreteri Andreas Zagklis, konuyla ilgili olarak “Basketbolu interaktif bir şekilde daha fazla taraftara sunacak ve ailemizi genişletme hedefimizi güçlendireceğiz” şeklinde konuştu. FIBA, resmi internet sitesinden yayınlamış olduğu açıklamada canlı yayınların 2021 ilkbahar aylarında başlayacağını duyurdu.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.