Dolar 32,5098
Euro 34,9316
Altın 2.439,45
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Fidanlar, küçük fidanların elinde toprakla buluştu

Fidanlar, küçük fidanların elinde toprakla buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
29 Mart 2018 12:49

Türkiye Beyazay Derneği Aksaray Şubesi, Gülpınar (Hıcıp) Kasabasında bulunan İlkokula sedir, çam ve mahlep ağaçlarından oluşan fidan desteği sağlayarak, çocuklarla birlikte fidanları okulun bahçesine dikti.

ONLARIN DA DİKİLİ BİR AĞAÇI VAR

Türkiye Beyazay Derneği Aksaray Şube Başkanı Doç. Dr. Mustafa Kayıhan Erbaş; Aksaray şube olarak, Orman İşletme Müdürlüğünden temin ettiğimiz sedir, çam ve mahlep cinsi fidanları, her biri fidan olan ilkokul öğrenciler ile birlikte toprakla buluşturmanın sevincini yaşadık.

Gülpınar İlkokuluna devam eden öğrenciler, öğretmenler ile birlikte Beyazay Yönetimi olarak okul bahçesine fidanlardan diktik ve dikilen fidanları koruyup, kollamak ve sulamak için minik öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emanet ettik. Öğrencilerimize ağaç ve doğa sevgisi aşılamak istedik. Bu vesile ile Gülpınar İlkokuluna devam eden minik öğrencilerimizin de bu dünyada dikili bir ağaçları oldu dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.