Dolar 32,5959
Euro 34,8272
Altın 2.498,18
BİST 9.461,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C

Fikirler güçlü etkilere sahiptir

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, fikirlerin güçlü etkilere sahip olduğunu ve zaman içerisinde bu etkilerin farklı biçimlerde tezahür ettiğini söyledi.

Fikirler güçlü etkilere sahiptir
Aksaray Anadolu AŞ
9 Kasım 2021 16:52

ASÜ Spor ve Sağlık Alanında İhtisaslaşma Koordinatörlüğü tarafından desteklenen projelerin imza töreninde konuşan Rektör Şahin, Salgın süreci münasebetiyle ihtisaslaşmayı içeren işlerin bir miktar aksadığını, ancak mevcut şartları en iyi şekilde değerlendirerek açığı kapatmak arzusunda olduklarını söyledi.

ASÜ’nün ihtisaslaştığı alanın ürün bazlı değil hizmet sektörü ağırlıklı olduğunu kaydeden Şahin, “Bu alanda bir çalışma yapıyorsanız etkilerini orta ve uzun vadede görebilirsiniz. Hayatta bir fikirden daha güçlü bir şey olamaz. Bir fikriniz varsa, bu fikir eninde sonunda hayata aktarılır ve tahmininizin ötesinde bir etkiye sahip olabilir” dedi.

Bisiklet konusundan örnek veren Şahin, şöyle devam etti:

“Bugün kampüsümüzde 15 kilometrenin üzerinde bisiklet yoluna sahibiz. 11 bin civarında sisteme kayıtlı bisiklet kullanıcımız var. Gerekli altyapıyı her geçen gün daha da güçlendiriyoruz. Burada yaptığımız çalışmalar bir süre sonra şehirde de bir karşılık buldu ve geniş bir taşma etkisi oluşturdu. Biz, bu husustaki her projenin çok değerli olduğunu düşünüyoruz. Çalışmalara projelerle katkı veren herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Deligöz de projelerin toplu şekilde imzalandığı ilk töreni gerçekleştirmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi ve çalışmaları hızlandırmak arzusunda olduklarını vurguladı.

Yapılan açıklamaların ardından Rektör Şahin ve akademisyenler protokol metinlerini imzalandı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.