Dolar 32,3844
Euro 34,7287
Altın 2.432,75
BİST 9.986,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 18°C

GESS Türkiye 2021’e 100’ün üzerinde firma katılıyor

3 binden fazla satın almacı, yüz yüze ticaret için İstanbul’a geliyor! Eğitim dünyası, 27-29 Mayıs tarihlerinde eş zamanlı gerçekleşecek GESS …

GESS Türkiye 2021’e 100’ün üzerinde firma katılıyor
Aksaray Anadolu AŞ
23 Şubat 2021 11:24

3 binden fazla satın almacı, yüz yüze ticaret için İstanbul’a geliyor!

Eğitim dünyası, 27-29 Mayıs tarihlerinde eş zamanlı gerçekleşecek GESS Türkiye Eğitim Teknolojileri ve Çözümleri Fuarı ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi’ni bekliyor. Küresel ölçekte yaşanan gelişmeler sonucu hızlı bir dijital dönüşüm geçiren eğitim sektörünü İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda buluşturacak olan fuar, firmalardan gelen yoğun katılım talepleri üzerine, sergileme alanını 10 bin metrekareye çıkardı. Organizasyonu düzenleyen Tarsus Turkey Fuarcılık tarafından açıklanan güncel rakamlara göre GESS Türkiye 2021, aralarında eğitim endüstrisinin yurt içi ve yurt dışından lider markalarının da olduğu 100’ün üzerinde katılımcı firmaya ve dünyanın dört bir tarafından 3 binden fazla satın almacıya ev sahipliği yapacak. Okul yöneticilerinden tedarik müdürlerine, bölüm başkanlarından dekanlara, profesörlerden öğretmenlere kadar tüm seviyedeki eğitimciler için organize edilmiş bir etkinlik olan GESS Türkiye & Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi, başta uzaktan eğitim olmak üzere sektördeki tüm yenilikleri bir arada sergileyecek.

Tarsus Turkey tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (YEĞİTEK) işbirliğinde düzenlenen ve alanında ülkemizin eğitim sektöründeki tek uluslararası fuar organizasyonu olan GESS Türkiye; EdTech – AI, AR, Kodlama, VR, E-Öğrenme ve Yazılım, Oyunlaştırma, Donanım, 3D Yazıcılar, AV, Multimedya Teknolojisi, STEAM gibi eğitim yeniliklerinin yanı sıra global pazar liderlerinin canlı sunumlarına ev sahipliği yapacak. Fuarla eş zamanlı gerçekleşecek Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi’nde ise katılımcılar, üç güne yayılan konferans, panel, seminer ve uygulamalı sunumlarda, eğitim & öğretime dair yeni yaklaşım ve uygulamalarla tanışacak.

Küresel gelişmeler sebebiyle 2021’e ötelenen yeni yatırım ve satın alma planları, GESS Türkiye’de ticarete dönüşecek

Uluslararası ve yerel lider tedarikçilerin bir arada yer aldığı GESS Türkiye & Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi, öğretmenlere eğitim metotlarını geliştirmelerini, öğrencilere ise daha etkili öğrenmelerini sağlayan en iyi eğitim materyallerini bir arada sunacak. Katılımcı firmaların, yeni ürünlerini, eğitim sektörü alıcılarından oluşan ve ticaret yapmaya hazır iş insanlarıyla tanıştıracağı organizasyon, küresel gelişmeler sebebiyle 2021’e ertelenen yatırım ve satın alma taleplerini de ticaret fırsatlarına dönüştürecek.

Hibya Haber Ajansı

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.