Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 23°C
Çar 22°C

Güzelyurt’ta 10 Kasım’a özel koreografi

Güzelyurt’ta 10 Kasım’a özel koreografi
Aksaray Anadolu AŞ
9 Kasım 2023 18:30

Güzelyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri 10 Kasım’a özel muhteşem bir koreografiye imza attı. Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yılında yapılan koreografi görenler tarafından takdirle karşılandı.

Güzelyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri yaptıkları koreografi ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü andılar. 150 öğrenci ve öğretmenler koreografide, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını kaybettiği saat olan 09.05’i bedenleriyle oluşturdular. Güzelyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde yapılan koreografi büyük beğeni topladı.

Güzelyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Rıdvan Nergiz yaptığı açıklamada; “Yurdumuzun kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük komutan, eşsiz devlet adamı Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yılında sevgi, saygı ve gönül borcu duyarak özlemle anıyoruz. Biz bu yıl bütün değerlerimizi yaşatmaya çalışmamızın ötesinde Cumhuriyetimizin 100. Yılını ve Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü öğrencilerimize duyarak, hissederek yaşamalarını sağlamak amacıyla Cumhuriyet Bayramı’ndan itibaren 10 Kasım’a kadar okulumuzda her gün bir etkinlik gerçekleştirdik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yılı anma etkinlikleri kapsamında Güzelyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından koreografi hazırlandı. Koreografide emeği geçen öğretmen arkadaşlara ve öğrencilere teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yılında, bir kez daha rahmet özlem ve şükranla anıyor, aziz hatırası önünde saygı ile eğiliyoruz” ifadelerini kullandı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.