Dolar 32,5199
Euro 34,8030
Altın 2.422,59
BİST 9.753,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 28°C
Paz 27°C

Haber Ajansı ve Haber Siteleri için Haber Botu

Haber Ajansı ve Haber Siteleri için Haber Botu
Aksaray Anadolu AŞ
10 Haziran 2020 22:17

Habercilik konusunda haberin doğruluğu ve kaynağı yanı sıra haberlere hızlı ulaşımda oldukça önemlidir. Özellikle haber sitesi olan yüzlerce site birbirlerini takip eder, haber ajanslarından abonelik ile haberleri hızlıca ve yasal olarak servis etmeye çalışmaktadırlar.

Bu konuda da insan gücünün yanı sıra otomasyon anlamında da birçok programa ihtiyaç duymaktadırlar. WBots gibi özel yazılımlar hem rakipleri gözlemleme açısından hem de haber ajansları aboneliği entegrasyonu açısından Türkiye’de en geniş çözümü sunmaktadır.

Haber Botu arayanlara yüzlerce fonksiyon ve birçok yardımcı modül ile destek sağlayan WBots, işleri en ileri derecede profesyonel anlamda yapmak isteyenlerin tek tercihi olmaktadır. Bu anlamda haberin bulunması, otomatik olarak düzeltilmesi / işlenmesi, haber resimlerinin otomatik olarak onlarca özgünleştirme fonksiyonlarıyla yeni haline kavuşturulması arama motorlarındaki performansını da arttırmaktadır.

Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı ve Demirören Haber Ajansı gibi Türkiye’de en önemli haber ajanslarını da destekleyen WBots bu ajansların verilerini bir standart halinde işleyerek Ajans Abonelerine Türkiye’de en kapsamlı entegrasyon hizmeti ve çözümlerini sunmaktadır.

Haberlerin işlenmesi noktasında haber botu arayanların işlerini otomatik olarak yürütmesi noktasında yıllık olarak yüzlerce saat tasarruf etmenin yolunu açan WBots bu noktada da kullanıcı memnuniyetini en üst noktaya taşımaktadır.

WBots ile haber botlarını otomatik takip altına alarak otomatik spinleme, otomatik kelime düzenleme, otomatik metin özgünleştirme ve otomatik olarak resimleri düzenleyebilme, resimlere logo yerleştirme gibi çok önemli özelliklerin yanı sıra tüm süreçlerde yardımcı yüzlerce fonksiyon ile de WBots Haber Botları arasında zirvedeki yerini almış durumdadır.

Ayrıca unutulmaması gereken bir nokta da WBots’un yüzde yüz olarak WordPress ile uyumlu çalışmasıdır. WordPress’in güçlü alt yapısı ve dünyadaki her üç siteden birinin WordPress olması düşünüldüğünde WBots’un da bot anlamında WordPress’e destek vermesi son derece normaldir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.