Dolar 32,3640
Euro 34,9634
Altın 2.324,41
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Hafta hafta gebelik takibinde Bebek.Tv anne adaylarının yanında

Gebelik takibinizi yapmak veya kaç haftalık hamile olduğunuzu öğrenmek istiyorsanız Bebek.Tv portalıyla mutlaka tanışmalısınız.

Hafta hafta gebelik takibinde Bebek.Tv anne adaylarının yanında
Aksaray Anadolu AŞ
13 Nisan 2017 23:59

Gebelik takibinizi yapmak veya kaç haftalık hamile olduğunuzu öğrenmek istiyorsanız Bebek.Tv portalıyla mutlaka tanışmalısınız.

Hamile olduğunu öğrenen her kadın gebelik haftalarını huzurlu bir şekilde geçirmek ve günü geldiğinde de bebeğini sağlıkla kucağına almak ister. Ancak gebelik dönemi pek çok anne adayı için bilinmezlerle dolu. Özellikle ilk kez annelik duygusunu tadacak olanların neredeyse tamamen yabancı olduğu bu süreçte anne adaylarının gebelik-doğum ve bebek bakımı konularında kafasına takılan pek çok soru işareti oluyor.

Hamilelik haberini alan hemen her kadının aklına takılan ilk sorulardan biri acaba kaç haftalık hamileyim ve bebeğimin muhtemel doğum tarihi ne zaman olacak soruları. Bir anne adayının kaç haftalık hamile olduğunu bilmesi gebelik takibini doğru şekilde ve zamanında yapabilmesi açısından son derece önemli.

Hamileliğinizin kaçıncı haftasında olduğunuzu öğrenmenin farklı yöntemleri var. Bu tespiti doktorunuz ultrason yöntemiyle yapabileceği gibi son adet döneminin başlangıç gününden yola çıkarak da hesaplayabilirsiniz. Eğer hesaplamanın nasıl yapıldığını merak ediyor ve kaç haftalık hamileyim sorunuza net bir yanıt arıyorsanız Bebek.Tv portalındaki kaç haftalık hamileyim – kaç aylık hamileyim yazısında merak ettiğiniz tüm detaylara yanıtlar bulabilirisiniz.

Hamilelik boyunca bir kadın doğum uzmanıyla belirli periyotlarda görüşmeniz ve gebeliğinizin sağlıklı şekilde ilerlemesini doktorunuzla birlikte takip etmeniz çok önemli. Bu takip hem sizin hem de karnınızdaki bebeğinizin sağlığı açısından şart. Ancak gebelik süresince anne adayının kafasında o kadar çok soru beliriyor ki doktoruyla kısıtlı zaman dilimlerinde yaptığı görüşmelerde belki de bu sorularının pek çoğunu sorma imkânı dahi bulamıyor. İşte anne adaylarının hafta hafta gebelik takibinde Bebek.Tv 40 haftalık sürecin her haftası için hazırladığı videolarla annelere yol arkadaşlığı yapıyor.

Deneyimli Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Fatih Esen Bebek.Tv hafta hafta gebelik kanalında yayında olan videolarla gebeliğin her haftasında hem kendilerinde hem de bebeklerinde ne tür değişimler ve gelişmeler yaşandığını tecrübelerine dayanarak anlatıyor. 40 haftalık bu mucizevi serüvenin her haftası için önerilerde bulunuyor, hatırlatmalar yapıyor.

Portal yayın hayatına yaklaşık 1 yıl önce başlamış. Bünyesinde hamilelik, doğum ve bebek bakımına dair pek çok video ve yazılı içerik barındırıyor. Portalın çıkış noktası gebelik öncesinden başlayarak doğum süreci ve bebek 3 yaşına gelene kadarki dönemde anne-babalara yol arkadaşlığı yapmak, onlara bu dönemde ihtiyaç duydukları bilgi ve moral desteğini vermek.

Bebek.Tv bünyesinde hamilelikte beslenme, bebeklerde beslenme, hamilelik psikolojisi, bebek gelişimi, hamilelikte müzik, bebek bakımı gibi pek çok kanal mevcut. Ancak bir kanal var ki hemen dikkatleri üzerine çekiyor. Kendisi deneyimli bir eğitimci ve anne olan Feride Esen Söz Annede isimli bir video serisini hem yazmış hem de sunmuş. Bu videolar sosyal medyada çoktan annelerin göz bebeği olmuş bile.

Eğer hamile olduğunuzu öğrendiyseniz ve siz de kaç haftalık hamileyim sorusuna bir yanıt arıyorsanız veya uzman tecrübesiyle 40 haftalık gebelik takibinizi yapmak isterseniz bebek.tv portalında güncel ve güvenilir uzman görüşleri ve anne tavsiyeleri sizleri bekliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.