Dolar 32,4396
Euro 34,7447
Altın 2.440,06
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C
Sal 21°C

Hasandağı dört mevsim hayran bırakıyor

Hasandağı dört mevsim hayran bırakıyor
Aksaray Anadolu AŞ
22 Şubat 2022 14:43

Hasandağı, yaz mevsiminde ormanlık alanı ve doğasıyla, kış mevsiminde ise beyaz örtüsüyle dört mevsim rengarenk görüntülerle hayranlık uyandırıyor.

Hasandağı, yaz mevsiminde ormanlık alanı ve doğasıyla, kış mevsiminde ise beyaz örtüsüyle dört mevsim rengarenk görüntülerle hayranlık uyandırıyor. Türkiye’de bulunan 13 aktif volkanik dağ arasında yer alan Hasandağı yaz mevsiminde olduğu gibi kış mevsiminde de gezmeye gelenleri ağırlıyor.

Dört mevsim birbirinden güzel manzaralara sahne olan Hasandağı yazın ormanlık alanı ve yeşil doğasıyla, kışın da beyaz örtüsüyle kartpostallık görüntüler oluşturuyor. Türkiye’nin en genç volkanik dağlarından biri olan ve Aksaray ile Niğde sınırları içinde yer alan Hasandağı kış mevsiminde de havaların soğuk olmasına rağmen doğaseverlerin uğrak yeri oluyor.

Zirvesi 3 bin 268 rakımda olan ve bin 900 rakıma kadar araçla çıkılabilen Hasandağı’nı gezmeye gelen vatandaşlar dağın yamacında fotoğraf çektirip yürüyüş yapıyor. Dron ile görüntülenen görkemli Hasandağı kartpostallık görüntülere sahne olurken, ziyaretçiler Hasandağı’nın manzarasını izlemeye geldiklerini söylüyor.

blank blank blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.