Aksaray 29°C
Açık
Aksaray
29°C
Açık
Çar
30°C
Per
28°C
Cum
23°C
Cts
27°C
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere geldiği Aksaray’da AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek partililerle toplantı yaptı.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Aksaray’a geldi. Programına AK Parti Aksaray İl Başkanlığı ziyaretiyle başlayan Bakan Şimşek’i teşkilat binasında AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Evren Dinçer, İl Genel Meclis Başkanı Latif Ağır, ilçe ve belde belediye başkanları ile parti yöneticileri karşıladı.
Parti binasında teşkilat mensuplarıyla selamlaşan Bakan Şimşek, karşılamanın ardından partililerle basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi..