Dolar 32,3325
Euro 35,1176
Altın 2.310,95
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Helvadere ve Gülağaç’tan İYİ Parti adaylarına tam destek

Helvadere ve Gülağaç’tan İYİ Parti adaylarına tam destek
Aksaray Anadolu AŞ
29 Mayıs 2018 01:11

İYİ Parti Milletvekili adayları ve parti teşkilatları dur durak bilmeden seçim çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonu da adaylar parti yönetimleri ile birlikte Cumartesi günü Helvadere kasabasını Pazar günü ise Demirci, Saratlı, Çağlayan, Cumhuriyet, Akmezar, Gülpınar, Gaziemir, Bozcayurt ve Gülağacı ziyaret ederek halk ile hasbihal ettiler. Ziyaret esnasında halkın adaylara göstermiş olduğu yoğun ilgi gözlerden kaçmadı.

İYİ Parti Aksaray birinci sıra Milletvekili adayı Ayhan Erel halkla yapmış olduğu görüşmeler esnasında biz buraya dostlarımızla hasbihal etmeye, hal hatır sormaya geldik. Siyaset söz konusu olmadığı zamanlarda da zaten geldiğimiz yerler buralar. Buraya gelmemizin sebebi dost ziyareti lakin İYİ Partililer olarak bu yola çıkmamızın sebebi, 81 milyonun eşit olduğu, kimsenin etnik yapısından mezhebinden meşrebinden dolayı dışlanmadığı, özgür olduğu bir ülkede buluşmak ve bu şartları tesis etmektir. Bu birlik ve beraberliği sağlamak için yola çıktığımız andan itibaren bize sizlerden çok büyük destekler ulaştı. Cesurlar hareketinde bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Biz kardeşçe yaşamak, özgürce yaşamak istiyoruz Genel Başkanımız Meral Akşener’de aynı hedef ile yola çıkmıştır. Ortak paydamız Türkiye Cumhuriyeti, ortak paydamız Bayrağımızdır bize bu yolda desteklerinizin devamını bekliyoruz. Biz sizleri Allah için HZ. Ali için seviyoruz bunu böyle bilmeniz bile bizim için yeter’’ diyerek destek beklentilerini ve hedeflerini dile getirdi. Bir vatandaşın ‘’ bizi seçim esnasında ziyaret ediyorlar, sonra kapımızı çalmıyorlar, Ayhan Başkanım siz onlar gibi olmayın’’ serzenişi üzerine Milletvekili adayı Ayhan Erel ‘’ şahsım adına söz veriyorum seçildikten sonrada 3 ayda bir sizleri ziyaret edeceğim’’ diyerek dinleyenlerden büyük alkış aldı.

İYİ Parti Milletvekili Adayları Ayhan Erel, Nuri Koçaş, Fatma Pınar İzgü beraberlerinde ziyaretlere eşlik eden kalabalık grup ve Gülağaç’ın önde gelen mihenk taşları, eski Başkanları ile birlikte iftarı Gülağaç’da bulunan Balıklı Göl Tesislerinde yaptılar. İftar sırasında ve sonrasında Gülağaç’ın sözü geçen kanaat önderleri adaylara yakın ilgi gösterirken bu ilgilerinin sebebini İYİ Parti ile ortak kaygılarda buluşmaları olduğunu belirttiler.

Ziyaretler sırasında gözlenen Helvadere ve Gülagaç’da İYİ parti ve adaylarına güvenin tam olduğu ve halkın İYİ parti adaylarını canı gönülden desteklediği idi. Gece geç vakitlere kadar bölgede ziyaretlerini sürdüren adaylar gördükleri yakın ilgiye teşekkür ederek bölgeden ayrıldılar.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.