Hemşehrimiz İriş, Kastamonu Ticaret İl Müdürlüğü görevine başladı
Aksaraylı bürokratlardan İbrahim İriş, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kastamonu Ticaret İl Müdürü olarak atandığı görevine başladı.
İbrahim İriş, Kastamonu Ticaret İl Müdürlüğü’ne atanana kadar farklı kamu kurumlarında çeşitli görevler üstlendi.
Daha önce; Gülağaç Devlet Hastanesi Müdürlüğü, Sağlık-Sen Aksaray Kurucu Başkanlığı, Memur-Sen Aksaray İl Başkanlığı,
Dr. Şahap Kocatopçu Devlet Hastanesi Müdürlüğü, Aksaray Belediye Başkan Yardımcılığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nda Bakan Danışmanlığı gibi görevlerde bulundu.
Aksaray Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimini tamamlayan İbrahim İriş, edindiği akademik bilgi ve yöneticilik tecrübesiyle Kastamonu’da ticaret alanındaki çalışmalara yön verecek.
Kastamonu Ticaret İl Müdürlüğü görevine atanmasıyla ilgili açıklama yapan İriş, “Yeni görevimde en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağım. Tecrübelerimi Kastamonu’da ticaretin gelişimi için kullanacağım” dedi..
