Dolar 32,4169
Euro 34,8293
Altın 2.431,85
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 20°C

Her şey yeşil Aksaray için

Her şey yeşil Aksaray için
Aksaray Anadolu AŞ
6 Ocak 2024 18:26

Yeniden yeşil Aksaray oluşturma adına çalışmalarını sürdüren Aksaray Belediyesi, şehrin dört bir yanında park ve yeşil alanlar, millet bahçeleri, hatıra ormanlarının yanı sıra şehir peyzaj düzenlemelerinde uyguladığı yeşillendirme çalışmalarıyla şehrin geleceğine umut oluyor.

Göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği birçok projeyle taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in üzerinde hassasiyetle durduğu “Daha yeşil bir Aksaray’ projesi kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Aksaray’ı daha sağlıklı ve yaşanabilir şehir olarak geleceğe taşıyacak kararlı adımları hayata geçiren Başkan Dinçer bir yandan projelerine hız verirken diğer yandan da mevcut yeşil dokuyu korumak için büyük hassasiyet gösteriyor.

Aksaray’da yeşil alan varlığının arttırılması için şehir genelinde kapsamlı bir ağaçlandırma çalışmasının yapıldığının altını çizen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Yeniden yeşil bir Aksaray için durmadan çalışıyoruz. Her bir fidanı şehrimizin geleceği için dikiyoruz. Şehrimizin birçok noktasında özellikle orta refüj, park, bahçe ve dinlenme alanlarına yetişmiş ağaç ve fidan dikimini sürdürüyoruz.

Yeşille iç içe bir Aksaray oluşturmak için Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz yılın her döneminde hummalı bir çalışma içerisinde. Bizim hedefimiz Aksaray’ı görünümüyle ve havasıyla geçmişte anıldığı adıyla Yeşil Aksaray unvanına kavuşturmak. Bu doğrultuda ağaçlandırma seferberliğimizi yıl boyunca sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.