Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
20°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 31°C
Çar 26°C

HNC Akıllı Tahta Uzaktan Eğitime Uyumlu

HNC Akıllı Tahta Uzaktan Eğitime Uyumlu
Aksaray Anadolu AŞ
6 Aralık 2021 21:40

Gelişim basamaklarının daha hızlı atlandığı bu dönemlerde tahtalar konusunda oldukça büyük bir ilerleme söz konusu. Artık sınıfların, toplantıların içerisinde kullanılan tahtalar akıllı tahta formunda kullanılıyorlar. Akıllı tahtalar da seramik emaye yüzey olarak hazırlanıyor. Tabi bu aşamada istenilen kalite ve konforu var eden HNC oldukça etkili bir hizmet sunuyor. Akıllı tahta sistemini kullanabilmenizin yanında dilediğiniz zaman normal bir tahta formuna da geçebiliyorsunuz. Tahta sizin için hemen her aşamada kullanıma uyumlu bir hal alıyor.

Akıllı tahta olarak kullanmak istemediğiniz dönemlerde, marker kalem kullanarak ders anlatımı yapabiliyorsunuz. Bu sırada da yazdıklarınızın izi kalmıyor. Sürekli olarak silebiliyorsunuz. Ancak eski nesil tahtalara göre çok daha hijyenik ve konforlu olduğunu söylemekte fayda var. Çünkü silme işlemi için sadece nemli bir bezle silmek yeterli oluyor. Standart tahta formu da çok daha temiz ve estetik bir yapıya sahip olarak gözlemleniyor.

Akıllı Tahta

Ofis Toplantıları Artık Daha Konforlu

Akıllı tahta olarak kullanmaya başladığınız zaman da HNC Akıllı tahta farkını hissetmeye başlıyorsunuz.  96 inç ve 208*128 cm ölçülerinde olan tahta, sizin için daha konforlu bir alan yaratıyor. Sunumlarınız ve ders anlatımlarınız sırasında kısıtlı bir alan üzerinde ilerlemek zorunda kalmıyorsunuz. Ayrıca teknolojiyle birebir olan uyumu sayesinde yazdığınız içerikler kaybolmuyor. Geriye dönmek istediğinizde, tekrarlamalar yapmanız mümkün olarak görülüyor. Video içerikleri, 3D yayınlar da rahatlıkla oynatılabiliyor. Tüm sunum içeriklerini en yüksek kalite olanaklarıyla beraber takip edebilme şansınız oluyor. Bu sırada görüntü üzerinde yazı yazma işlemi de uygulayabiliyorsunuz.

Yeni Nesil Akıllı Tahta

Yapılan işlemlerin çok daha verimli olmasında büyük bir etken. Çünkü sunduğu içerikler, eğitimin sadece yazılı değil, görsel bir şekilde de olmasını sağlayarak başarıyı da arttırıyor. Ders içerisinde akıllı tahta üzerinden kaynaklar açabiliyorsunuz. Yani birden fazla materyal ile ders anlatma fırsatınız oluyor. Elinizde bulunan kaynakları öğrencilerinizin iletişim adreslerine de gönderebiliyorsunuz. İçeriklerin paylaşılmasına da olanak sağlanıyor. Hatta online eğitim standartlarıyla da birebir uyumlu. Online eğitimlerin yapıldığı uygulamalarla uyumlu bir şekilde çalışabiliyor. Ekran paylaşım özelliği sayesinde de tahtanın fonksiyonlarından öğrencileriniz de faydalanabiliyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.