Dolar 32,4164
Euro 34,7997
Altın 2.423,92
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 22°C
Az Bulutlu
Aksaray
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 19°C
Cts 15°C
Paz 14°C

İddiaların odağındaki isim Tolgahan Öztürk konuştu

İddiaların odağındaki isim Tolgahan Öztürk konuştu
Aksaray Anadolu AŞ
8 Şubat 2022 18:24

CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk’ün Aksaray’da yapılan arsa usulsüzlüğü iddiaları ile ilgili adı geçen iş insanı Tolgahan Öztürk konuştu.

CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk’ün Aksaray’da yapılan arsa usulsüzlüğü iddiaları ile ilgili adı geçen iş insanı Tolgahan Öztürk konuştu. Arsa usulsüzlüğü iddiaları ile gündemde olan Tolgahan Öztürk CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk’ün iddialarına cevap verdi.

Öztürk, “Eğer Ali Abbas Ertürk sahip olduğunu iddia ettiği bilgi ve belgelere güveniyorsa arzu ettiği tarihte ve yerde karşılıklı tartışma programına buyursun gelsin, Hodri meydan! Şahsım ve firmam olarak onun yalanlarını ve iftiralarını siz değerli Aksaray Halkının gözü önünde gerçekleri görmeye davet ediyorum” dedi.

İş insanı Tolgahan Öztürk yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk‘ün yapmış olduğu basın açıklamaları tamamen asılsız, yalan ve yanlış bilgileri öne sürerek beni ve ortağı olduğum şirket itibarını zedeleyerek kendi gündem oluşturmak istemektedir.

Bunun ana nedeni ise hiçbir projesi ve yatırım zihniyeti olmadığından yatırımlarımızı hedef almaktadır. Bahsettiği ihale Kamu kurumunun resmi internet sitesinden tüm vatandaşların şartsız girmesi için açık bir şekilde yapılmıştır.

Olayı çarpıtmak için kullandığı ‘Pazarlık usul’ ifadesi açık ihale ve artırım ihalesiyle aynı anlamdadır. İhaleden sizlere kısaca bahsetmek istiyorum. İhale 25.10.2021 tarihinde yıllık kira başlangıcı 46.500 TL olarak ilan edilmiştir.

İhaleye 5 firma katılmıştır. Firmamız en yüksek artırımı yaparak ihaleyi yaklaşık yüzde iki yüz elli artırarak 112.000 TL kira bedelle almıştır.

Dolayısıyla kamunun ve devletimizin en yüksek rakamı veren şirketimiz yatırım yapma ve istihdam yaratma için en yüksek teklifle ihaleyi almıştır.

Ali Abbas Ertürk, Ahlaki olmayan asılsız ve tutarsız siyaset yapacak diye biz yatırımdan ve istihdam vaz mı geçelim. Ali Abbas’ı iftiralarını ispatlamasını bekliyorum. İftirasını ispatlayamayan müfteridir ve yalancıdır.

Eğer Ali Abbas Ertürk sahip olduğunu iddia ettiği bilgi ve belgelere güveniyorsa arzu ettiği tarihte ve yerde karşılıklı tartışma Programına buyursun gelsin, Hodri meydan! Şahsım ve firmam olarak onun yalanlarını ve iftiralarını siz değerli Aksaray Halkının gözü önünde gerçekleri görmeye davet ediyorum.

Ali Abbas Ertürk eğer karşılıklı canlı yayın olarak karşıma çıkamazsa yalan yanlış siyasetinden dolayı CHP il başkanlığından istifa etmesi kendisi için ahlaki ve partisi için faydalı bir davranış olacaktır”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.