Dolar 32,4856
Euro 34,9497
Altın 2.435,21
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 24°C

İl Başkanı Aktürk’ten Aksaray halkına teşekkür

İl Başkanı Aktürk’ten Aksaray halkına teşekkür
Aksaray Anadolu AŞ
27 Mart 2024 17:53

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Aksaray’da gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin bir teşekkür mesajı yayımladı.

Aksaray halkının 22 yıldır olduğu gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı miting günü de bağrına bastığını ve tarihi bir gün yaşadıklarını ifade eden Aktürk, “Aksaray, 26 Mart günü yine tarihi bir güne şahitlik etmiştir. Aksaraylılar; dünya lideri, mazlumların umudu, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı heyecan ve coşku içerisinde bağrına basarak, en iyi bir şekilde ağırlamıştır. Bu sevgi selini oluşturan hemşerilerimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güveninin ve sevgisinin en net göstergesi olmuştur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk günkü aşkla, heyecanla ve büyük bir coşkuyla karşılayan, şehrimizin en uzak köylerinden, beldelerinden, ilçelerinden, merkez mahallelerinden gelerek, mitinge katılan başta Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, teşkilat mensuplarımız olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşlarımıza, medya mensuplarımıza, emniyet güçlerimize, sağlık çalışanlarımıza, basın mensuplarımıza ve aziz Aksaraylı hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Aksaray yine bir tarih yazmıştır. Mitinge katılım, yaşanan coşku ve heyecan, hemşerilerimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza duyduğu saygıyı ve teveccühü bir kez daha açıkça göstermiştir. 31 Mart günü Aksaray Belediye Başkanımız Dr. Evren Dinçer’i, diğer ilçelerde ve beldelerde yine aynı şekilde adaylarımızı destekleyerek her zamanki gibi en büyük desteği verecektir. Bundan şüphe duymuyoruz. Hedefimiz belli, Aksaray’ımızın tamamını gerçek belediyecilikle buluşturmak için gece gündüz demeden çalışacak, partimize en güçlü desteği Aksaray’dan vereceğiz. 31 Mart için hazırız ve kararlıyız.

Bir kez daha vatan millet sevdalısı, mazlum ve mağdur coğrafyaların umudu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yoğun katılım gösteren Aksaray halkına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.