Dolar 32,5334
Euro 34,9533
Altın 2.431,20
BİST 9.717,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Instagram İzlenme Sayısı Nasıl Arttırılır?

Instagram İzlenme Sayısı Nasıl Arttırılır?
Aksaray Anadolu AŞ
27 Mart 2022 01:16

Instagram, ilk çıktığı zamanlarda sadece fotoğraf paylaşmaya olanak tanıyan bir platform olarak bizleri karşılıyordu. Her geçen gün sosyal medya kullanımının artmasıyla birlikte ortaya çıkan değişimler platformun videolu içerikleri de desteklemesine sebep oldu. Bu sayede instagram uygulamasının kullanım alanları daha fazla gelişerek büyük bir kitleye hitap etmesini sağladı. Dijital pazarlamanın fazlasıyla göz önünde bulunmaya başladığı günlerde profilini bir dükkan gibi kullanan kişiler ürünleri sadece fotoğraflarıyla değil videolarıyla paylaşmaya başladı. Bu durumla birlikte ürünün satışını gerçekleştiren işletme sahipleri müşteriye daha üst düzey güven duygusu aşılayabildi. Her ne kadar durum böyle olsa da paylaşılan videolu içeriklerin çok az kişi tarafından izlenmesi, ürünün güvenilirlik imajını zedeleyebiliyor.

Video İzlenme Sayıları Nasıl Arttırılır?

Instagram’da paylaşılan videoların izlenme sayısını arttırmak için yapabileceğiniz birçok işlem bulunuyor. Bu işlemleri belirli liste dahilinde sıralamak gerekirse;

  • Takipçi sayısını arttırmak,
  • Profilin daha fazla kişiye ulaşmasını sağlamak,
  • Beğeni sayılarını yüksek tutmak,
  • Videoyu hikayede paylaşarak herkesin görmesini sağlamak diyebiliriz.

Her ne kadar bu işlemler uygulansa da hedeflenen izlenme sayısı yakalanmayabilir. Bu gibi durumlarda ise instagram izlenme satın al paketlerini tercih edebilirsiniz. İzlenme paketleri tamamıyla gerçek ve aktif hesaplar aracılığıyla sizlere izlenme sayısı gönderimi sağlamakta ve profilin etkileşim sayısını günden güne arttırmaktadır.

İzlenme Paketleri Reels Videolarına da İzlenme Gönderir mi?

Instagram’da paylaşacağınız her türlü videolu içeriğe (IGTV, Reels ve Video) izlenme satın alma fırsatınız bulunuyor. Reels algoritmasının tamamıyla izlenme sayısına göre işleyiş gösteriyor olması keşfete düşmek isteyen kullanıcıların izlenme sayısını arttırması gerektiğini gösteriyor. Büyük bir takipçi kitlesine sahip olmak için de aynı şekilde reels izlenme satın al paketlerini tercih etmeli ve kısa süre içerisinde videonun kullanıcılara erişmesini sağlamalısınız.

instagram

Takipçi Satın Alarak Video İzlenme Sayılarını Arttırabilir miyim?

Instagram’da takipçi sayısı çok yüksek olan kullanıcıların videolarının izlenme sayısının da fazlasıyla yüksek olduğunu görüyoruz. Bu sebeple organik takipçi satın al hizmetlerinden faydalanma durumunda video izlenme satın al paketlerine ihtiyaç duymadan izlenme sayılarınızı arttırabileceğinizi söyleyebiliriz.

Her geçen gün kendini geliştirmeye devam eden Instagram platformunda içerik çeşitliliğine çok büyük önem vermeniz gerekmektedir. Reels özelliğinin kısa süre içerisinde çok büyük bir kullanıcı kitlesine ulaşmış olması oradan paylaşılan videoların yüksek izlenme sayılarına ulaşabileceğini kanıtlar niteliktedir. Her anlamda popüler olmak istiyor ve günden güne mükemmel bir kitle elde etmek istiyorsanız içeriğimizde bahsettiğimiz her ayrıntıyı uygulamalısınız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.