Dolar 32,4204
Euro 34,4252
Altın 2.489,42
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 28°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
28°C
Parçalı Bulutlu
Çar 28°C
Per 25°C
Cum 21°C
Cts 20°C

İstihdamda ve girişimcilikte kadın zirvesi

İstihdamda ve girişimcilikte kadın zirvesi
Aksaray Anadolu AŞ
5 Nisan 2017 16:47

Aksaray Valiliği ile Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından 07 Nisan 2017 Cuma günü Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Kapsamında “Kadın Zirvesi” gerçekleşiyor.

07 Nisan 2017 Cuma günü gerçekleşecek olan “Çalışma Hayatı ve Kadın” konulu zirvede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Nurcan ÖNDER, Ak Parti Grup Başkan Vekili Aksaray Milletvekili İlknur İNCEÖZ, Aksaray Valisi eşi Yeşim PEKMEZ ve çok sayıda Kadın Sivil Toplum Kuruluşları tarafından katılım gerçekleştirilecektir.

Kadın Zirvesinde kadınların istihdamının ve girişimci iş kadınlarının arttırılmasına yönelik projelerin yanı sıra çalışma ve sosyal hayat içerisinde karşılaşılan sorunlar görüşülecektir. Ayrıca, İŞKUR program ve teşvikleri hakkında sunum gerçekleştirilecektir. Programda Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Ticaret Borsası, Kadın Girişimciler Derneği, MÜSİAD, TÜMSİAD, ASİAD, Türk Metal İş Sendikası, Şehit ve Gazilerimizin yakınları kadınlar, Halk Eğitim Merkezlerinden kadın kursiyerler, girişimcilikte başarılı kadınlar ile işçi ve işveren kadınların, TÜGVA, MEMUR-SEN, KAMU-SEN, Aksaray Baro Başkanlığı yetkililerinin yer alacağı platformda tek gündem Kadın İstihdamı ve Girişimcilik olacaktır. Kadın Zirvesine tüm kadınlarımız davetlidir.

Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü

KADIN ZİRVESİ PROGRAMI
Yer : Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı
Tarih ve Saat : 07.04.2017 Cuma günü – 19:00

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.