Dolar 32,3271
Euro 35,0620
Altın 2.297,63
BİST 9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

İYİ Parti Ağaçören ilçe kongresi gerçekleştirildi

İYİ Parti Ağaçören ilçe kongresi gerçekleştirildi
Aksaray Anadolu AŞ
17 Şubat 2018 20:28

Aksaray Ağaçören 1’inci olağanüstü kongresi 17 Şubat tarihinde Ağaçören ilçesi spor kompleksinde yapıldı.

İYİ Parti Ağaçören ilçe kongresine Aksaray İYİ Parti İl Başkanı Özhan Türemiş, Merkez İlçe Başkanı Şevki Koçak, Ortaköy İlçe Başkanı Mustafa Şimşek İle İl Yönetim ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

İYİ Parti Ağaçören ilçe kongresi, Divan Başkanlığına Şevki Terlemez, üyeliklerine Süheyla Atar İlgün, Ramazan Şahan ve Erdal Görgülü getirildi.

Divan Başkanı Şevki Terlemez’in Kongre Gündemini hakkında açıklamalarda bulunması üzerine (Saygı duruşu, İstiklal Marşı, Faaliyet ve Mali Raporların okunması ) Ağaçören İlçe Başkanı Nevzat Aydın ile İl Başkanı Özhan Türemiş birer konuşma yaptılar.

İlçe Başkanı Nevzat Aydın yaptığı konuşmada şunları söyledi:

‘’Yerel Yönetimlerde idarecilik yapmak sorumluluk gerektirir. İşte ben ve yönetici arkadaşlarım bu sorumluluğun bilinci ile bu yola baş koyduk. Siyasi iktidarın, sebep olduğu, korku imparatorluğunun ve sorgusuzca biat kültürünün hâkim olduğu ülkemizde yolumuz uzun ve sorumluluklarımız büyük, yolumuzun uzun olduğunu ve bu yolda güller olduğu kadar elbette dikellerinde olduğunun bilicindeyiz ‘’ ifadelerini vurguladı.

Başkan Aydın, ‘’Şahsım ve Yönetim Kurulu üyelerim adına hepinizi saygıyla selamlıyor, 1 inci Olağan kongremize katılmalarından dolay salonda bulunan herkese ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Kongremizin Ülkemize, Aksaray’ımıza, ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. ‘’ dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Özhan Türemiş de Ağaçören İlçesi Kongresindeki konuşmasında:

“Ağaçören İlçe Kongremizin, Vatanımıza, Milletimize, Aksaray’ımıza ve Ağaçören ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İlimize bağlı 5 ilçemizin olağan kongrelerini 10 ŞUBAT 2018 günü, Merkez ilçe kongremizi de 11 ŞUBAT 2018 günü yaptık. İl Kongremizi de Allah’ın izniyle 4 MART 2018 Pazar günü yapacaklarını, İl ve İlçe Kongrelerimizin tamamlanmasının ardından, 1 NİSAN 2018 Pazar günü ise İYİ Partimizin olağan kongresini Ankara’da gerçekleştireceklerini’’ belirtti.

İl Başkanı TÜREMİŞ, ‘’Bizler Türkiye’ye yönetmeye talibiz, vatandaşlarımızın ilgi ve alakası gün geçtikçe İYİ Partimize karşı artığını gözlemlemekteyiz.

Yapılan anketler de, Aksaray’ımız da partimizin oy oranının % 33, Türkiye genelinde ise, %20,7 oy oranında bulunduğu görülmektedir. Adalet ve Hukuk sisteminin çöktüğünü, Ekonomi rakamlarının umut verici olmadığını ve Dış Politikamızda ise her geçen gün kötü bir vaziyete doğru ivme kazandığını gören, Partim ve biz yöneticiler, ülkenin idaresinde söz sahibi olma azim ve kararlılığındayız. Genel Başkanımız Meral AKŞENER hanımefendi ise Cumhurbaşkanımız olacak ‘’ dedi.

İYİ Parti Ağaçören ilçe yöneticilerinin tanıtımı yapıldı. Seçimler sonucunda Ağaçören İlçe Başkanlığına Nevzat AYDIN seçildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.