Dolar 32,3722
Euro 34,7418
Altın 2.394,19
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Az Bulutlu
Aksaray
19°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 13°C
Paz 14°C
Pts 19°C

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığına Sercan Belgemen atandı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığına Sercan Belgemen atandı
Aksaray Anadolu AŞ
29 Ağustos 2023 20:24

İYİ Parti Teşkilat Başkanlığı tarafından İYİ Parti İl Başkanlığı’na gönderilen resmî yazıda Aksaray İl Başkanlığına Sercan Belgemen’in atandığı bildirildi.

Bir süre önce sağlık sorunları sebebiyle görevinden ayrılan Cumali Asal’dan boşalan koltuğa kimin oturacağı Aksaray’da merak konusuydu.

Bilindiği üzere İYİ Parti Aksaray’da son seçimlerde büyük bir başarı elde etmişti. İYİ Parti Genel Merkezi bu başarının devamını istiyor olacak ki Cumali Asal’dan boşalan koltuğa Sercan Belgemen gibi iddialı bir ismi uygun gördü. Kulislerde İYİ Parti’nin yeni İl Başkanı ve teşkilatı ile 7 ay sonraki yerel seçimlere girecek olmasının parti için büyük şans olduğu konuşulmaya başlandı.

Yeni İl Başkanı Sercan Belgemen genç yaşına rağmen Aksaray siyasetinde önemli bir figür olmayı başarmış bir isim.

Lise çağlarından beri siyasetin içinde olan Belgemen, Aksaray Ülkü Ocakları Başkanlığı gibi bir görevi başarıyla yerine getirmiş, sanayide çıraklıktan başladığı iş hayatına Aksaray Yeni Sanayi ve Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yatırımları ile bir çok insana iş imkanı sağlayan iş insanı durumuna gelmiştir.

Belgemen’in bu başarılı siyasi ve ticari geçmişi, İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı görevinde de başarılı olacağını göstermektedir.

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığına atanan Sercan Belgemen, “Partimizi Aksaray’daki başarısını daha da ileriye taşımak için kurulduğu günden bu güne partimize emek vermiş, gönül vermiş kim varsa, tüm teşkilatlarımız ile uyum içerisinde hep birlikte el ele verip yorulmadan çalışacağıma söz veriyorum” dedi.

Belgemen, İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener’e, Teşkilat Başkanı Satuk Buğra Kavuncu’ya İl Başkanı atanmasından dolayı teşekkür etti.

Ayrıca sağlık sorunları sebebi ile görevinden ayrılan kendinden önceki İl Başkanı Cumali Asal’a geçmiş olsun dilekleri ile birlikte emeklerinden dolayı teşekkür etmeyi de ihmal etmedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.