Dolar 32,4695
Euro 34,7807
Altın 2.477,67
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Ağır: OSB’deki süreci biliyor ve takip ediyoruz 

Ağır: OSB’deki süreci biliyor ve takip ediyoruz 
Aksaray Anadolu AŞ
13 Ocak 2022 18:02

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Faruk Ağır, “OSB’deki süreci yakından takip ediyoruz. Burada bir rant varsa bizde hukuki sürece dahil oluyoruz.”

İYİ Parti Aksaray İl Teşkilatı Yerel ve Ulusal Basınla bir araya geldi.

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Faruk Ağır, Milletvekili Ayhan Erel, Merkez İlçe Başkanı Polat Akçıkgöz, İYİ Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri özel bir otelde basın mensuplarıyla bir araya gelerek il ve ülke gündemini değerlendirdi.

Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan İYİ Parti İl Başkanı Faruk Ağır kendini kısaca tanıttıktan sonra ildeki süreçleri ve gündemi değerlendirdi.

OSB’deki süreci biliyor ve takip ediyoruz

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İYİ Parti İl Başkanı Ağır bir basın mensubunun CHP İl Başkanı Ali Abbas Ertürk’ün Organize Sanayi’de bir arazinin AK Partili bir milletvekilinin danışmanına tahsisi iddiası konusunda sizler ne düşünüyorsunuz sorusunu değerlendirdi. “Bizler bu süreci önceden beri takip ediyoruz” diyen Ağır “CHP İl Başkanı’nın gündeme getirdiği arazi konusunda gerçekten bir yatırım olacaksa Aksaray’ın kendi evlatlarının önceliği bizi rahatsız etmez. Bizler ilimize farklı illerden gelen birçok yatırımcının yanı sıra Aksaraylı yatırımcıların da iş ve istahdam sağlamasını çok arzu ediyoruz. Bahsi geçen arazi yaklaşık 200 metre kare ve kapalı alanı 40 Bin metrekareden daha fazla. Bu da yaklaşık bin kişi üzerinde istihdam demektir. Buraya yapılacak iş yerinde hepimizin evladı ya da bir yakını çalışacak. Söz konusu arazinin bir süreci var ve biz de o süreci takip ediyoruz. Eğer bu süreçte vaat edilen yatırım yapılmaz ise Burada bir rant varsa biz de gerekli tüm hukuki süreci gündeme taşır ve gelişmeleri an be an yüksek sesle sizinle paylaşırız” açıklamasında bulundu.

“Kimsenin Gölge Başkanı Değilim”

Bir gazetecinin “İYİ Parti İl Başkanı olduktan sonra gölge başkan diyorlar ve sizin İYİ Parti’den Milletvekili adayı olacağını bildiğimiz Nuri Koçaş’ı desteklediğiniz iddia ediliyor” sorusunu cevaplayan Faruk Ağır “İYİ Parti kurulduğu günden bu yana partimizin her kademesindeki arkadaşlarımla dostluğum ve muhabbetim vardır. 2018 yılında partimizden Milletvekili adayı çıkan tüm adaylarla eşit mesafede çalıştık. Milletvekilimiz Ayhan Erel bunu en iyi bilenlerdendir. İl Başkanı olmadan önce birlikte yol yürüdüğüm arkadaşlarım hakkında görüşlerim olmuştur ama ben şu an İYİ Parti İl Başkanıyım. Partimizdeki Milletvekilimiz dahil tüm arkadaşlarımıza eşit mesafedeyim. İl Başkanı olduğum günden bu yana tüm arkadaşlarıma iyi çalışan kazanır hep birlikte çalışacağız diyorum. Milletvekilliği seçimlerinde kimin aday olup olmayacağı konusunu önce performansı sonra genel merkezimiz belirleyecektir. Dolaysıyla ben ne Ayhancıyım ne Özhancı. Ne şuncu ne buncu. Ben Genel Merkez’imizin talimatlarıyla işimi en iyi şekilde yapmak ve partimize gönül vermiş tüm üyelerimiz ile birlikte olası bir erken seçim ya da 2023’te yapılacak seçimde partimizi iktidara taşıyacak çalışma ve gayretin içindeyiz” açıklamasında bulundu.

“Millet ittifakı büyük bir ailedir”

Başka bir gazetecinin “CHP ile ittifakınızda görüş ayrılıkları yaşıyor musunuz sorusuna da cevap veren İYİ Parti İl Başkanı Ağır “Hepinizin bildiği gibi Millet İttifakı’nda genelden yerele birlikteliğimiz devam ediyor. Taktir edersinizki aynı evde üç kardeş zaman zaman ihtilafa düşer. Bu o evin aile fertleri tarafından yıkılacağı anlamını taşımaz. Cumhurittifakında da benzer şeyler yaşanıyor. Bizim de CHP ve diğer İttifak partilerimizle hiçbir sorunumuz yok. Kaldı ki ben göreve geleli 2 ay oldu. Bu toplantı bir yerde tanışma toplantısı olduğu için biz ayrıca sizlerle buluşalım istedik. Bizim Millet İttifakı ortaklarımız ile hiçbir sorunumuz olmadı. Olmayacak da. Ayrıca HDP ile hiçbir ortaklığımız yoktur ve HDP ve tüm terör örgütleri bizim kırmızı çizgimizdir. Bizim nasıl bir siyasi gelenekten geldiğimizi en iyi sizler biliyorsunuz ifadelerini kullandı.

blank blank blank blank blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.