Dolar 32,5059
Euro 34,9169
Altın 2.447,53
BİST 9.711,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

İYİ Partililer bayramda bir araya geldi

İYİ Parti Aksaray İl Teşkilatı, Kurban Bayramı’nın 3. gününde İl Başkanı Özhan Türemiş ev sahipliğinde bayramlaştı.

İYİ Partililer bayramda bir araya geldi
Aksaray Anadolu AŞ
26 Temmuz 2021 20:19

Açık alanda yapılan bayramlaşma törenine iyi partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Törene Milletvekili Ayhan Erel, İYİ Parti ilçe ve belde başkanları, İYİ Parti il ve Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları katıldı.

blank

Ülkemizi bir çok sıkıntıdan kurtaracak Artagan projemiz hazır

Açık havada yapılan bayramlaşma töreninde konuşan İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş ülkede yaşanan ekonomik sorunların çözümünün İYİ Parti’de olduğunu söyleyerek “Bizim ülkemiz kendi öz kaynaklarıyla kendine yetebilecek bir durumdayken, mevcut iktidarı ülkenin kaynaklarını hoyratça kullanarak ülkemiz insanını her alanda, özellikle ekonomik alanda zora sokmaktadır” dedi.

Genel Başkan Meral Akşener’in kamuoyu ile paylaştığı Artagan Projesi’nin Ülkemizi her alanda güçlendirecek bir proje olduğunu belirten Türemiş “Artagan projemizi Genel Başkanımız açıkladıktan sonra ülke genelinde büyük ses getirdi. Artagan Projesi sayesinde değer kaybeden paramız değer kazanacak, gençlerimizin baş belası işsizlik sorunu çözülecek, vatandaşın belini büken ÖTV gibi vergilerin ortadan kalktığı bir ülke gerçek olacak. Bu taleplerin gerçekleşmesi için partimiz çalışmalarını ve projelerini hazırlamaya devam ediyor. Biz biliyoruz ki ülkemizin genelinde ve ilimizde her geçen gün vatandaşlarımızın partimize gösterdiği teveccüh artıyor. Bu ülkenin en iyi şekilde yönetilmesi için sayılı günlere doğru hızla ilerliyoruz. Bayramlar kardeşliğin, birliğin en çok hissedildiği özel ve manevi günlerdir. Bugün burada hep birlikte bayramın güzelliğini, kardeşliğini, birleştirici gücünü, milletvekilimiz ve teşkilatlarımızla yaşamanın mutluluğu içindeyim. Hepimiz her zamankinden daha çok çalışacağız. İlimizde partimizin yükselen değerini kat be kat artıracağınızdan eminim. Güzel günler bu ülkenin ve insanının hakkı. Birlikte nice güzel günlere, bayramlara erişmeyi temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

blank

Yapılacak ilk seçimde iktidarız

Milletvekili Ayhan Erel de yaptığı konuşmada “İYİ Partili olmak her babayiğide nasip olmaz” diyerek “Devletimize, milletimize, Aksaray’a hizmet etme aşkını Allah gönlümüze nakşetmiştir. Zamanında ya da erken yapılacak bir seçimde İYİ Parti Ülkemizin lider partisi olarak sandıktan çıkacaktır. İnancımız bu konuda tamdır. İYİ Parti yaklaşan ilk seçimde %26 ile lider parti olacaktır. CHP, AK Parti ve diğerleri İYİ Parti’yi takip edecektir. Halkımız duygularını belki anketlere yansıtamıyor. Halkımız telefonu çalınca çekiniyor, kimisinin oğlu polis, kimisi sosyal yardım alıyor. Kimisi kamuda çalışıyor ve bu korku ortamında anketlere net cevap veremiyor. Ama sandık önüne geldiğinde bizim vatandaşımız duygularını sandığa yansıtmasını bilir. İYİ Parti’ye şans vermeyenler ilk seçimdeki başarımız karşısında şaşkınlığa nasıl uğradılarsa en yakın seçimde bizler bu ülkenin iyi insanlar tarafından yönetileceğini bize inanmayanlara göstereceğiz. Safları sıkı tutacağız, bizi kimse yıldıramaz, korkutamaz. Bizler yola çıktıklarımız ile yolda gördüklerimizi asla değişmeyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ülkemiz ve ilimizin siz değerli yol ve dava arkadaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum” dedi..

blank

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.