Dolar 32,4010
Euro 34,7961
Altın 2.435,13
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 23°C
Per 20°C
Cum 19°C

Jandarma’dan hırsızlık operasyonu: 4 gözaltı

Aksaray Jandarma Dedektiflerinin düzenlediği hırsızlık operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı.

Jandarma’dan hırsızlık operasyonu: 4 gözaltı
Aksaray Anadolu AŞ
28 Ekim 2021 13:38

Aksaray Merkez ilçeye bağlı Yeşilova, Yeşiltepe, Yenikent beldeleri ve İl Merkez Emniyet bölgesinde farklı tarihlerde meydana gelen faili meçhul “Bağ, Bahçe ve Tarladan Hırsızlık, Evden Hırsızlık, İnşaattan Hırsızlık, Açıktan Hırsızlık, Motosiklet Hırsızlığı, Büyükbaş Hayvan Hırsızlığı” olaylarına yönelik çalışmalar başlatıldı.

Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Jandarma Dedektifleri (JASAT), tarafından yapılan araştırma ve haber alma çalışmaları neticesinde; olayları gerçekleştiren şahısların U.K., Y.T., U.Ö. ve Ö.Ö. olduğu tespit edildi.
Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüphelilere ait ikamet ve eklentilerde yapılan arama sonucunda muhtelif yerlere gizlenmiş vaziyette  hırsızlık malı olduğu değerlendirilen malzemeler ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemeler mağdurlara teslim edildi.

Operasyon sonucunda; Faili Meçhul kapsamında olan Jandarma Bölgesinde (8) Bağ, Bahçe ve Tarladan Hırsızlık, (2) Evden Hırsızlık, (1) İnşaattan Hırsızlık ve (1) Büyükbaş Hayvan Hırsızlığı; Emniyet bölgesinde (3) Motosiklet Hırsızlığı, (1) Açıktan Hırsızlık, olayı olmak üzere toplam (16) olay aydınlatıldı.

Yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, yurtta asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz  demeden  aralıksız olarak devam edilecektir.” ifadelerine yer verildi..

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.