Aksaray Haber

Dolar 48,6749
Euro 56,0622
Altın 6.825,79
BİST 13.551,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
26°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 27°C
Pts 27°C

KADEM Aksaray’da yeni dönem: Hatice Altuğ görevi devraldı

KADEM Aksaray’da yeni dönem: Hatice Altuğ görevi devraldı
17 Eylül 2026 22:48

KADEM Aksaray Temsilcisi Feyza Baydar, 2018 yılından bu yana yürüttüğü KADEM Aksaray Temsilciliği görevini devretti. Sekiz yıl boyunca görev yapan Baydar, yeni temsilci Hatice Altuğ’a başarı dileyerek KADEM çatısı altında gönüllü olarak çalışmaya devam edeceğini açıkladı.

KADEM Aksaray’da görev değişimi yaşandı. 2018 yılından bu yana KADEM Aksaray Temsilciliği görevini sürdüren Feyza Baydar, görevini düzenlenen devir sürecinin ardından bıraktığını açıkladı.

Normal görev süresinin 6 yıl olduğunu belirten Baydar, temsilcilik görevini 8 yıl boyunca büyük bir aidiyet ve fedakârlıkla yürütmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Görev sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Feyza Baydar, KADEM ailesine ve yol arkadaşlarına teşekkür etti.

Baydar, 8 yıllık süreçte kadınların güçlenmesi ve Aksaray’ın gelişimine yönelik çalışmalarda birlikte görev yaptığı yürütme kurulu üyeleri, gönüllüler ve Aksaray halkına teşekkürlerini iletti.

Baydar açıklamasında, görev süresi boyunca Aksaray’ın valileri, milletvekilleri, siyasi irade, akademik camia, il bürokrasisi ve gönüllülerle uyum içerisinde çalıştıklarını belirtti.

KADEM’deki görevini devretmesine rağmen kuruluşun temel değerleri ve hak mücadelesi doğrultusunda çalışmaya devam edeceğini belirten Baydar, KADEM ailesiyle gönül bağının süreceğini ifade etti.

Baydar, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Görev bayrağını devretsek de KADEM’in temel değerleri ve hak mücadelesi için çalışmaya, gönüllü bir nefer olarak bu davanın bir parçası olmaya devam edeceğim.”

Feyza Baydar, KADEM Aksaray Temsilciliği görevini devralan Hatice Altuğ’a da başarı dileğinde bulundu.

Baydar, Altuğ’un yeni görevinde başarılı çalışmalar gerçekleştirmesini temenni ederek kendisine destek mesajı verdi.

Sekiz yıllık görev sürecinde kendisine destek veren KADEM yönetimine de teşekkür eden Baydar; Mütevelli Heyet Başkanı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, eski Genel Başkan Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu ve Genel Başkan Av. Dr. Canan Sarı’ya şükranlarını sundu.

Feyza Baydar’ın açıklaması, “KADEM Aksaray Temsilciliği” görevindeki sekiz yıllık dönemin ardından yeni bir dönemin başladığını ortaya koydu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.