Dolar 32,5064
Euro 34,5611
Altın 2.501,94
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 28°C
Az Bulutlu
Aksaray
28°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 25°C
Cum 22°C
Cts 20°C

Kapalı çarşı esnafından MHP adaylarına sıcak karşılama

Kapalı çarşı esnafından MHP adaylarına sıcak karşılama
Aksaray Anadolu AŞ
30 Mayıs 2018 15:51

İlimizin önemli ticaret merkezlerinden birisi olan Kapalı Çarşı’da esnafları ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Adayları Ramazan Kaşlı, Sefer Alkan, Aysun Hızlı Okur ve Fatih Önemli Kapalı Çarşı esnafı tarafından sıcak karşılanırken, esnaflar artık Aksaray’da yeni yüzlerle yeniden diriliş zamanı geldiğini belirtti.

Yıllardır Aksaray’ın aynı yüzlerle yönetildiğini artık diriliş için yeni yüzlere destek olunması ve arkalarında durulması gerektiğini belirten esnaflar,Milliyetçi Hareket Partisinin Aksaray’da Yeniden Dirilişi sağlayacak Adaylara sahip olduğunun altını çizdiler.

Esnafların ve bayanların yoğun ilgisi ile karşılaşan MHP Aksaray Milletvekili Adayı Aysun Hızlı Okur ise esnaflara yönelik olarak yaptığı açıklama da; ” Kutlu Davada Hak yolunda ilimizi Sanayi,Turizm, Tarım, Hayvancılık ve Ticaret Merkezi yapmak sizlerin yanında ailenizden bir evladınız olarak çalışmak için 24 Haziran’da inşallah yeniden tarih
yazacağız. Hakka Hizmeti Halka Hizmet bilerek çıkacağımız hak yolunda ilimizi yeniden diriliş için yeni yüzlerle ayağa kaldıracağız. Her zaman her gittiğimiz yerde söylüyoruz Bizim yolumuz Kutlu Yoldur, Bizim Yolumuz Hak Yoludur. Bu yol Erenler, Yiğitler ve Dürüst insanların yer aldığı yüreğinde vatan ve memleket aşkı ile çalışma azmi olan yürekli insanların yoludur. Bizler Aksaray’ın yiğit ve dürüst insanlarından bu kez ilimizde tarihi yeniden yazmalarını istiyoruz. Bu anlamda Kapalı Çarşımızın Yiğit ve Dürüst Esnaflarının desteğine ihtiyacımız vardır.
Rabbim bizi bu kutlu yolda muzaffer kılsın”Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.